Pomjeranje s čuvene nule: Sparsi hoće Perišića!

Šta će reći komšije Tobdžije? Možda bi Hrvat mogao na leto u severni deo Londona, samo ne tamo gde su ga mnogi očekivali ove zime.

Fudbal 15.02.2019 | 16:00
Pomjeranje s čuvene nule: Sparsi hoće Perišića!
Cele zime slušali smo priče kako bi Ivan Perišić mogao da završi u Arsenalu. Bilo je jako blizu, ali nije prošlo. Nešto slično kao i kada se povezivao s Mančester Junajtedom. Ipak, sada se pojavljuje novi klub koji je na pol-poziciji kada je Perišić u pitanju - Totenhem.

Kako pišu italijanski mediji, Sparsi će na leto probati da napadnu krilnog fudbalera Intera. Tutosport piše da se Maurisio Poketino "zaljubio" u Perišića tokom grupne faze Lige šampiona.

Ove italijanske novine dodaju da su Sparsi gledali situaciju oko Perišića u januaru, a da će se vratiti po njega na leto.

Očekuje se da Perišić napusti ekipu, a pominje se da bi u razmeni između Totenhema i Intera mogli da učestvuju i Serž Orije ili Musa Sisoko. I dok se Orije muči da dođe do vazduha u Totenhemu, Sisoko je veoma bitan fudbaler za Sparse.

Ako ga Totenhem dovede, biće to ujedno i promena u politici kluba koji ove zime, a ni prošlog leta, nikoga nije ni doveo ni odveo. Pomeranje s čuvene nule. Takođe, biće to udarac upućen rivalu - Tobdžijama.

Prisetimo se šta se ove zime dešavalo u vezi s Arsenalom i Perišićem...

Perišić nije imao dilemu oko toga gde želi da nastavi karijeru. Bepeu Maroti je jasno stavio do znanja da želi u Severni London. Imao je dogovor oko plate – 3.000.000 evra do kraja sezone neto, plus 6.500.000 evra godišnje ako ga Arsenal otkupi. Međutim, klubovi nisu našli dogovor, iako je Inter bio voljan da Perišića oslobodi obaveza. Arsenal nije odstupao od formule sa pozajmicom do kraja sezone na 5.000.000 evra, uz opciju otkupa na 35.000.000 evra. Inter je tražio čisto 40.000.000 evra za transfer na zimu, što Arsenal nije mogao da priušti.

Da li će Totenhem pronaći pravu formulu?

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar