Juventus dovodi Salaha za 200 miliona evra?!

Senzacionalna vest koju je plasirao londonski "Gardijan" odjeknula je na britanskom Ostrvu, ali i na italijanskoj "Ćizmi".

Fudbal 14.02.2019 | 23:45
Juventus dovodi Salaha za 200 miliona evra?!
Kristijano Ronaldo za 105 miliona evra, pa Mohamed Salah za 200 miliona evra?!

Ovo je, naime, nezvanična informacija koju je danas objavio londonski "Gardijan", prema kojem bi Juventus mogao da izdvoji bogatstvo za dovođenje "Boga Egipta" iz Liverpula.

Mohamed Salah je od prelaska iz Rome u Liverpul 2017. godine postao jedan od najboljih i najcenjenijih fudbalera na svetu. Egipćanin je u Liverpul došao za "smešnih" 40-ak miliona evra (sada to izgleda kao mala suma, zar ne?), a otkako je član engleskog kluba postigao je 64 gola i značajno doprineo da se Liverpul domogne finala Lige šampiona.

A ako bi se ovo obistinilo, Salah bi postao drugi najskuplje plaćeni igrač svih vremena, iza Brazilca Nejmara, koga je Pari Sen-Žermen platio Barseloni 222 miliona evra. Ujedno bi ovaj transfer postao i najveći kada je reč o Juventusu čiji je dosadašnji rekord dovođenje Ronalda.

Zanimljivo je da pojedini mediji citiraju "izvore bliske Kristijanu Ronaldu", koji je navodno pozitivno reagovao na ovu ideju o angažovanju Salaha i "odobrio" transfer.

Iako je trener "Stare dame" Masimilijano Alegri, posle pobede nad Sasuolom (3:0), izjavio da Paulo Dibala i Ronaldo mogu da igraju zajedno u napadu, činjenica je da Argentinac nije prva opcija u planovima trenera Juventusa.

Italijanski mediji sve češće pišu da bi Dibala na leto mogao da napusti Juventus, a kao jedan od potencijalnih kupaca pominje se i Real Madrid.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar