Svlačionica okrenula leđa Sariju!

Azar koristi priliku da prebegne u Real! Italijan pogubio konce, pa je Belgijanac u idealnoj situaciji da pronađe izlazna vrata Stamford Bridža.

Fudbal 14.02.2019 | 21:00
Svlačionica okrenula leđa Sariju!
Čelsijeva svlačionica je okrenula leđa Mauriciju Sariju. Kako tvrdi madridski AS, Italijan je više ne može da računa na podršku igrača, a pre svega onih glavnih autoriteta, dok je odnos sa nekima od njih toliko ugrožen da je praktično nepomirljiv.

Takva situacija traje već duže vreme i definitivno je počela da se odrađuje na rezultate.

"Igrači ne razumeju italijanske metode, nisu im prihvatljivi i takva situacija je počela da se kanališe na teren", navodi isti izvor.

Neki od glavnih igrača londonskih Plavaca, a pre svih Eden Azar mogli bi da iskoriste trenutnu situaciju i napuste klub na kraju sezone, ali izlaz sa Stamforda spremni su da zatraže i neki drugi igrači, ukoliko biSari ostao u klubu.

AS navodi da se fantastični Belgijanac nalazi u situaciji "sad ili nikad" kada je u pitanju prelazak u Real Madrid. Čelsi je na dobrom putu da ostane bez plasmana u Ligu šampiona, što bi Azaru značajno olakšalo mogućnost da napusti klub. Takođe, na kraju sezone će mu ostati još godinu dana ugovora sa Čelsijem, što bi značajno spustilo njegovu cenu, kao i mogućnost čelnika kluba da se previše tvrde pazar u pregovirma sa Madriđanima.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar