Video: Želim da dam gol na svakoj utakmici!

Esencija Pjontekovog razmišljanja. . .  Zasad je postigao četiri gola na tri meča u kojima je bio starter!

Fudbal 14.02.2019 | 08:00
Video: Želim da dam gol na svakoj utakmici!
Kšištof Pjontek je postao prava mašina za golove. Gledali smo ga u Đenovi, počeli da ih brojimo, divili se napadaču koji skoro na svakoj utakmici barem jednom zatrese mrežu. Da li je to bio samo blesak? Ili je ovaj dečko spreman za veća dela? Takva su se pitanja postavljala.

Onda je došao Milan i ove zime stavio novac na sto. Đenova je morala da prihvati, a popularni Pistolerose obreo u svlačionici čuvenog tima sa San Sira.

Kao i dok je bio u Đenovi, ponovo su počele teorije. Šta ako ne bude dao gol na prva dva, ili četiri meča? Kakav će tek onda biti pritisak na njegovim plećima? Milan dugo nije imao pravu devetku. Treba se izboriti sa tim.

I on je to učinio. Ponovo je dao gol za Milan, ovoga puta ne toliko bitan, treći, protiv Kaljarija pri rezultatu 2:0. Ali, ispunio je svoj cilj. Uostalom, to je dužnost napadača. Nisu kod Pjonteka bogzna kako atraktivni, ali svaki gol vredi isto. Bitno je samo da ih ima.

"Srećan sam, moram da ostane fokusiran i da igram dobro. Osećam se dobro, navijači me vole, dao sam mnogo golova za Đenovu, želim da postignem gol na svakoj utakmici", rekao je Pjontek.

Neki su ga prozvali Robokap...

"Više volim da me ljudi zovu Pistolero", rekao je Pjontek, naravno misleći pre svega na onu njegovu proslavu pogodaka.

Možemo da ga zovemo kako hoćemo, radi se o ozbiljnom napadaču koji daje golove. Baš takav je bio potreban Milanezima. Na sve to dodajmo i Lukasa Paketu i saradnju ove dvojice igrača. Probudio se novi elan u redovima sedmostrukog prvaka Evrope. Sve deluje mnogo bolje po Rosonere. Pa i pogled na tabelu.



Foto: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar