Firma ROX nije utajila porez

Firma ROX d. o. o. uspješno posluje u cijeloj regiji sa približno 200 radnika. Mi smo firma koja se uspješno bavi veleprodajom robe široke potrošnje. Na tržištu smo prisutni preko 25 godina, uz brojna priznanja struke. Velike multinacionalne kompanije su nas prepoznale kao pouzdanog partnera, te smo na tržište BiH donijeli svjetske brendove, lidere u svojim segmentima. U BiH upošljavamo 70 radnika te ostvarujemo promet od cca 17. 000. 000 KM, kaže se u saopštenju pomenute firme.

Republika Srpska 11.02.2019 | 14:17
Firma ROX nije utajila porez
Ovo je njihova reakcija na medijske natpise da su oštetili budžet RS za 3,2 miliona KM".

Firma ROX d.o.o. se nalazia na spisku firmi za koje se sumnja da su oštetile budžet RS.

Firma ROX d.o.o, sa poslovnom jedinicom benzinska pumpa Modriča, nije niti u jednom trenutku oštetila budžet RS, utajila poreze, niti je utajila doprinose.

Štaviše, firma ROX d.o.o. ima pretplatu u RS na doprinosima od cca 60.000 KM, što možemo dokazati valjanom dokumentacijom.

"Posjedujemo i potvrde PU Banjaluka i PU Doboj o izmirenim poreznim obavezama i doprinosima, kao i svim sporednim poreznim davanjima kojima firma ROX d.o.o. podliježe prema poreznim zakonima Republike Srpske, saopšteno je iz firme ROX d.o.o.

BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Trebava

11.02.2019 15:56

Firma rox ima najkvalitetnije gorivo ja vam to garantujem znam slucaj gdje jedna firma kupuje gorivo u rafineriji Brod tankaju u svoju cisternu i onda sipaju u kamione i na dva nova kamiona je doslo do kvara zbog vode u gorivu

ODGOVORITE