Semberci vole da putuju

Ovih dana turističke agencije imaju pune ruke posla. Posle zimovanja, za koja su interesovanja na izmaku, nova sezona otvorena je za osmomartovska I proljećna putovanja. Većina programa je popunjena, a najviše je bilo zainteresovanih za Budimpeštu, Italiju, Izrael I Rusiju.

Putovanja 11.02.2019 | 13:25
Semberci vole da putuju
Sve je više onih koji za određene praznike žele da otputuju negdje, te da uživaju u kratkom predahu od radnih obaveza, razgledajući znamenitosti evropskih prestonica, stvarajući tako uspomene za čitav život. Dan žena, 8.mart je odavno jedan od najprodavanijih programa ističu u turističkim agencijama, bilo da dame same sebe časte ili putovanje dobiju na poklon. I ove godine atraktivni programi privukli su putnike te su skoro svi popunjeni. Budimpešta, Italijanska regija, obilazak Bavarske, Istanbul su tradicionalno omiljene destinacije, a ove godine posjeta Izraelu takođe je bila interesantna bijeljincima, kaže Sofija Stevanović, radnik u turističkoj agenciji.

Proljeće je idealno za putovanja kažu oni koji godinama uživaju u obilasku turističkih atrakcija. Cijene aranžmana zavise od broja noćenja, vrste transporta kao kao I izleta I aktivnosti uključenih u sam program. Kreću se od 60 pa do 1500 KM. Ovog proljeća najpopularniji je obilazak Moskve, kaže Sofija.

Putuje onaj ko je navikao, a ne onaj koji ima novac stara je izreka. Ukoliko ste zainteresovani da I vi postanete dio onih koji će imati naviku da negdje otputuje, počnite sa nekim bližim I povoljnijim destinacijama, nakon kojih ćete sigurno željeti još, a samim tim I svoje navike prilagoditi tome da ćete više ulagati u putovanja, koja su prema riječima svih ljubitelja istih-jedine prave uspomene.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar