Tajni sastanak u Berlinu...

Grujićeva cena skočila na 12. 000. 000, Herta nudi još jednu pozajmicu, isto želi još 10 klubova! A šta kaže Liverpul?

Fudbal 12.02.2019 | 18:00
Tajni sastanak u Berlinu...
Postaje ozbiljno. Tim rečima tiražni Bild počinje tekst u kome prepričava detalje sa tajnog sastanka Hertinog menadžera Mihaela Preca sa Liverpulovim sportskim direktorom Majklom Edvardsom na marginama Kup utakmice sa Bajernom (2:3). Jedina tema – budućnost Marka Grujića!

Srpski internacionalac je zablistao otkako ga je Liverpul poslao na kaljenje u Hertu, pa Bild navodi da se u stručnim krugovima sada procenjuje da je njegova vrednost skočila sa 5.000.000 evra (isprva je dakle pala odnosu na ono što je Liverpul platio Crvenoj zvezdi) na 12.000.000. S tim da Redsi nemaju nameru još da ga prodaju s obzirom na to da mu ugovor ističe tek 2023.

Međutim, veliko je pitanje da li bi i sledeće sezone imao iole značajniju minutažu u žestokoj konkurenciji na Enfildu, pa Herta – koja nije uspela da izboksuje pravo da otkupi Grujića na kraju sezone – pokušava da Liverpul ubedi da je još jedna sezona u Berlinu najbolje rešenje za sve strane.

Navodno je i sam Grujić za ostanak u Berlinu, ne odgovara mu nikako da se opet seli, sad se samo čeka šta će reći na Enfildu. Problem je i to što je prema Bildovim saznanjima već 10 klubova pitalo za mogućnost da uzmu Grujića na pozajmicu za sledeće leto. Računajući tu i nekoliko bundesligaša.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar