Monika i Klinton imali seks u WC-u

Ljubavnica Bila Klintona, Monika Levinski, rešila je da progovori o njihovoj fatalnoj seks aferi.

Zabava 29.01.2019 | 09:04
Monika i Klinton imali seks u WC-u
U eseju koji je krajem prošle godine objavio časopis Vanity Fair, Monika Levinski (45) napisala je kako bi se, u slučaju da je ikad sretne licem u lice, izvinila Hilari Klinton (71) zbog afere koju je svojevremeno imala s njenim suprugom Bilom Klintonom (72), bivšim predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država.

- Moje prve javno izgovorene reči nakon skandala, iz intervjua koji sam dala Barbari Vlters 3. maja 1999, bile su direktno izvinjenje Bilovoj ćerci Čelsi i gospođi Klinton. Da ikad sretnem Hilari, ponovo bih joj rekla koliko mi je iskreno žao zbog svega... Ne očekujem njihov oproštaj, ali želim da znaju koliko se loše osjećam zbog svega lošega što su doživjele zbog mene - napisala je Levinski, a preneo je NBC News.

Osim u eseju u Vanity Fairu, Monika je o seks skandalu progovorila i u dokumentarnom serijalu ''The Clinton Affair'', u kojemu je iznijela dosad nepoznate detalje o odnosu s Bilom Klintonom.

Levinski se, između ostalog, prisjetila kako joj je bivši predsjednik poklonio iglu za šešir i knjigu "Vlati trave" autora Volta Vitmana.

- Takva intimna knjiga ne daje se olako i bilo kome... Pomenuti poklon uvjerio me je da između nas zbilja ima nečega, iako sam se do tad dvoumila, mislila sam kako sam možda sve samo umislila... Krenuli smo prema kupatilu, on mi je davao komplimente, ja sam uzvraćala i postajali smo sve intimniji... U jednom trenutku pitala sam ga da li želi da nastavi - rekao je da želi, iako je u svim našim prethodnim susretima odustajao kad bismo došli do te kritične tačke - ovako je Monika opisala seks s Klintonom u kupatilu Ovalne sobe.

Kako je rekla, plavu haljinu s mrljama od sperme Levinski je kasnije istog dana nosila na jednoj večeri, ali tragove odnosa primijetila je tek nekoliko dana poslije, kad je haljinu ponovno isprobavala pred prijateljicom, koja ju je i nagovorila da je sačuva.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar