Karleuša reagovala iz Kine

Jelena Karleuša usred porno afere koji je digao celu Srbiju na noge, otišla je u Kinu.

Zabava 16.01.2019 | 10:09
Karleuša reagovala iz Kine
Ona je fotografijom iz Kine, na kojoj su njen muž Duško Tošić i ćerke potvrdila pisanje Kurira, da je hitno otputovala kod svog supruga.

 Karleuša je prokomentarisala i poruke, kao i fotografije koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu i navodno odlučila da se više ne oglašava. 

"Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji... da žena sa slika na stomaku nema 3 carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj", napisala je Karleuša na Fejsbuku. 

Podsetimo, skandal o kom bruji Srbija je krenulo za Božić kada je objavljeno da će se par razvesti zbog svađe koja je usledila zbog poruka koje je Duško našao u njenom telefonu, zbog čega ga joj je uzeo. Njih dvoje su ubrzo ovo demantovali, ali tu nije bio nevoljama kraj.

Eksplicitne fotografije koje su počele da kruže internetom zapalile su ceo region, a na njima JK pozira u vrelom izdanju dok se na Fejstajmu dopisuje sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Slike su otkile intimne delove pevačice, ali i Ognjena koji uživa gledajući je kako se samozadovoljava.

Usledile su žestoke reakcije svih aktera ove afere, a kako bi se sklonila od medijske hajke, Karleuša je hitno sa svoje dve ćerke otputovala kod svog supruga Duška u Kinu.

Inače, Karleuša tvrdi da se na spornim fotografijama ne nalazi ona, već da je u pitanju fotomontaža. Bosanski fudbaler sa druge strane, tvrdi da je, sve što je izneo, istina.

Kurir
foto:internet

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

MM

16.01.2019 13:38

Nemaju sta drugo raditi,samo j... ko koga stigne.Udario im novac u glavu.O ovim luzerima ne treba uopste trositi rijeci.Fuj smradovi.

ODGOVORITE
Name

haha

16.01.2019 17:51

Pa potrosio si ih vec.

Name

Duje

16.01.2019 13:45

Ooo Jelo oo Jelena

ODGOVORITE
Name

Kk

16.01.2019 14:26

Klasicno spinovanje dodika i njegovih preko vranjesa da se skrene paznja sa ubistva mladog momka,uzora,nikole tesle nove generacije..davida dragicevica...pravda za davidaaa,idemo do krajjjjjaaaa davideeee

ODGOVORITE