Sveće za ubijenog Olivera Ivanovića

Supruga Olivera Ivanovića, Milena, i njihov sin Bogdan, zapalili su sveće u Hramu Svetog Save tačno u 8. 15 h, kada je na Ivanovića pucano ispred stranačkih prostorija

Srbija 16.01.2019 | 09:04
Sveće za ubijenog Olivera Ivanovića
Danas se navršava godinu dana od ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda", Olivera Ivanovića, koji je sa više hitaca pogođen u leđa, dok je ulazio u stranačke prostorije u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Njegova supruga, Milena Popović Ivanović zajedno sa sinom Bogdanom zapalila je sveće u Hramu Svetog Save i to tačno u 8.15h, kada je na Ivanovića pucano.



U Hramu su jutros bili i premijerka Ana Brnabić, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, ministar odbrane Aleksandar Vulin kao i veliki broj građana koji su želeli da odaju počast.



Organizatori protesta u Beogradu obeležiće godišnjicu ubistva skupom od 18 časova ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, na koji su građane i građanke pozvali da dođu sa svećama umesto sa pištaljkama, a kojem će se priključiti i aktivisti Lokalnog fronta koji su iz Kraljeva peške došli do glavnog grada kako bi prisustvovali obeležavanju tog događaja.

(Tanjug)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

PRAVDA

16.01.2019 08:30

Za Olivera!

ODGOVORITE
Name

re

16.01.2019 12:40

Svijece mu pale nalogodavci smaknuca,...ptopala zemlja srbija

Name

S

16.01.2019 10:53

pravda zA olivera

ODGOVORITE