U sanduku nađeno tijelo žene

Tijelo nepoznate žene u mrtvačkom sanduku pronađeno je u Železniku, a kovčeg, koji je bio umotan u najlon, pronašla je komšinica i o tome obavijestila policiju.  

Srbija 15.01.2019 | 07:30
U sanduku nađeno tijelo žene
– Policiji je jutros oko 11 sati prijavljeno da je pronađeno tijelo nepoznate osobe u poodmakloj fazi – potvrđeno je za Blic iz MUP-a.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je u pitanju tijelo žene koja je umrla prije dvije i po godine, te je tada smrt zvanično prijavljena i obavljen je uviđaj, piše portal Pink. 

Tijelo je bilo oslobođeno obdukcije, jer nije bilo sumnjivih okolnosti i predato je porodici, a prema nezvaničnim informacijama, sin pokojnice R. V. koji ne živi u ovom dijelu grada, vlasnik je kuće u kojoj je pronađen sanduk.

Policija će obaviti razgovor sa njim kako bi se izjasnio o tijelu u sanduku. On bi mogao da odgovara po zakonu o prekršajima i mogao bi biti novčano kažnjen jer nije sahranio majku na groblju.

(Srpskainfo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jadan

15.01.2019 07:05

Nije imao novca sigurno. A sahraniti nekog danas je jako skupo. Zalosno i tuzno.

ODGOVORITE
Name

Austrija

15.01.2019 14:52

Umrla su vremena kadse postivalo u kuci na ulici djeca postivala roditelja i obrnuto strijeg se postivalo oa bolsik u kuci vodilo se racuna od ovih sada iztetoviranih mindzuara pedera lejzbejki sta ocekivat smece

ODGOVORITE