Juve Madrid!

Fabio Paratići bi da upropasti posao svom nekadašnjem mentoru Bepeu Maroti.

Fudbal 15.01.2019 | 23:07
Juve Madrid!
Ugledna milanska medijska kuća Sport Medijaset oglasila se ovog jutra sa saznanjem da je osvajač Zlatne lopte za 2018. godinu na vrhu liste želja direktora Fabija Paratićija i da je za njega spreman da ide do kraja! Ovaj posao je, kako se ističe, bio dobro čuvana tajna, ali su informacije ipak procurele u javnost, što je izazvalo veliku pažnju fudbalske javnosti na Čizmi.

Zanimljivo, Luka Modrić je još ranije bio velika želja Bepea Marote, koji ga je hteo u Juventusu, ali prethodnih godina ta priča nije bila realna. Marota je u međuvremenu završio svoju misiju u Torinu i preuzeo najozbiljniju funkciju u Interu, gde je sada počeo da radi na istom poslu. Odnosno nastavio ono što je Inter započeo još letos kroz zanimljiv flert koji se nije pretvorio u saradnju.

Prema mišljenju mnogih, Paratići sada želi da upropasti planove svog nekadašnjeg mentora pošto se, tako se šuška, nisu rastali u dobrim odnosima. Podsetimo, Paratići je stao na stranu porodice Anjeli kada je letos dovođen Kristijano Ronaldo iz Reala, dok je Marota bio protiv trošenja astronomske sume novca za igrača u 33. godini. Zbog toga su odnosi unutar kluba pukli, a Marota se povukao po okončanju mandata.

U Juventusu veruju da Modrić može da pruži još mnogo toga, iako mu ova sezona nije ni približno dobra kao prethodna. Uostalom, Juventus dugo godina važi kao mesto gde su se mnoge karijere uzdizale i vraćale na stare staze, pa čak poprimale i potpuno nove, veće oblike. Zato je, između ostalog, i Kristijanodošao u Torino.

Florentino Perez još ne zna šta da radi sa Modrićem. Hrvat je ušao u pozne godine, prate ga povrede, a traži od Reala platu od 10.000.000 evra. Tu se mišljenja Reala i Modrića mimoilaze. Inter je bio spreman toliko da izdvoji letos, ali se ništa konkretno nije desilo. Mnogi su posle toga mislili da je Modrić iskoristio Inter samo kako bi izvukao više novca od Reala, a čak i da jeste – nije mu pomoglo.

Ono što je zanimljivo jeste da se Juventus od letos, do danas doveo u vezu sa mnogim fudbalerima Reala. Posle Ronalda klub je povezivan saMarselom, odnedavno opet sa Iskom, za koga Florentino Perez traži Paula Dibalu, pa čak i Hamesom Rodrigezom, a sada i sa Modrićem.

Inter nije odustao od Modrića, uprkos njegovom značajnom padu u igri. Ali, Juventus ima možda i bolje odnose sa Realom, a onda i sa agentom Žoržom Mendešom, koji bi bio posrednik u pregovorima, inače prijatelj Modrićevog zastupnika Vlade Lemića.

Modriću ugovor sa Realom ističe za godinu i po dana. Ako do produžetka ugovora ne dođe, sledeće leto moglo bi da posluži da se Hrvat dobro unovči, jer posle toga bi cena drastično opadala...

Juventus se ne šali...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar