Musa Nđe iz Stabeka dolazi u Partizan!

Prvo pojačanje crno-belih stiže iz Norveške. U pitanju je krilni napadač, saznaje MONDO. Ugovor na tri godine. Nđe nije jedini bio na skeneru u Skandinaviji. . . Uskoro možda i drugo pojačanje.

Fudbal 14.01.2019 | 20:50
Musa Nđe iz Stabeka dolazi u Partizan!
Partizan je konačno dobio prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. U pitanju je Musa Nđe, koji je do nedavno bio krilni napadač norveškog Stabeka.

Njie je poreklom iz Gambije, rođen u Norveškoj, tačnije glavnom gradu Oslu. Ima 23 godine i jedan je od najtraženijih igrača u Skandinaviji. Igra na poziciji levog krila. Ugovor će biti potpisan na tri godine. Promocija je zakazana za sredu.

Karijeru je počeo u Valerengi, zatim je prešao u Berum, gde se nije dugo zadržao, već je naredne godine potpisao za Stabek. Za poslednji klub odigrao je 65 utakmica i postigao šest golova.

Visok je 185 centimetara i težak 75 kilograma.



Musa Nđe je krajem prošle nedelje bio u Beogradu, gde je sa čelnicima Partizana, u velikoj tajnosti dogovorio transfer, uprkos bogatijim ponudama drugih klubova iz Evrope, pre svega Turske. Između dve strane posredovao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, danas uspešni menadžer Milan Dudić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar