Zvezda otišla na Kipar bez Stojiljkovića!

Stručni štab prvaka Srbije će na mediteranskom ostrvu do 23. januara raditi sa 32 igrača.  Zvezda otputovala na Kipar bez Sumaile, Ze Markosa i Stojiljkovića.  Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na Kipar, na prvi deo priprema za nastavak sezone.

Fudbal 14.01.2019 | 19:45
Zvezda otišla na Kipar bez Stojiljkovića!
Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak ujutru su odleteli na Kipar, gde će u narednih 10 dana obaviti prvi deo priprema za prolećni deo sezone.

Crveno-beli su zbog nepovoljnih vremenskih prilika odustali od odlaska u Sloveniju, u Terme Čatež, pa će im baza do 23. januara biti Pafos.

Trener Vladan Milojević odlučio je da na put povede 32 igrača, među kojima od zvučnijih imena nema Nikole Stojiljkovića.

Napadač koji je letos doveden na pozajmicu iz Brage, ali se nije naigrao u crveno-belom dresu (pet golova na 15 nastupa), ostao je u Beogradu kako bi završio transfer u redove španskog drugoligaša Majorke.

Osim njega i Miloša Degeneka, koji je u subotu prodat saudijskom Al Hilalu, u kombinaciji za proleće nisu ni štoperi Ze Markos (jesenas bio pozajmljen Radu) i Rašid Sumaila, koji je u Zvezdi bio na pozajmici iz kuvajtske Kvadsije.

SPISAK

Milan Borjan, Zoran Popović, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Miloš Gordić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Nenad Milijaš, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Marko Marin, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Jug Stanojev, Dejan Joveljić, Milan Pavkov, Džonatan Kafu, Ričmond Boaći, Erik Jirka, Miloš Vulić.

Crveno-beli će u Pafosu najviše raditi na fizičkoj spremi, a uigravanje kroz prijateljske utakmice doći će na red u Antaliji, gde ovosezonski učesnik Lige šampiona ima pet zakazanih provera.

Rivali u poznatom turskom letovalištu će im biti Vaker Northauzen (28. januar), bečka Austrija (30. januar) Ludogorec (2. februar), skopski Rabotnički (5. februar) i Maribor (8. februar).

FK CRVENA ZVEZDA PRELAZNI ROK ZIMA 2018/2019:

DOŠLI: Nemanja Milunović (BATE Borisov) i Miloš Vulić (Napredak), Dejan Vidić (Zlatibor), Erik Jirka* (Spartak Trnava).

OTIŠLI: Nenad Krstičić (AEK), Nemanja Milić (BATE Borisov), Miloš Degenek (Al Hilal).

*Jirka je kupljen letos, ali je ostavljen na pozajmicu Spartaku iz Trnave.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar