Mandžukić propušta duel protiv Atletiko Madrida?!

Hrvatski fudbaler povredio butni mišić desne noge.

Fudbal 15.01.2019 | 08:00
Mandžukić propušta duel protiv Atletiko Madrida?!
Italijanski mediji pišu danas da bi Mario Mandžukić mogao da bude van akcije i van terena u narednih mesec dana što znači da bi napadač Juventusa mogao da bude u opasnosti da propusti sudar s Atletiko Madridom.

Hrvatski reprezentativac je napustio trening Stare dame u četvrtak, a trener Masimilijano Alegri je priznao da šanse za brz oporavak nisu tako dobre.

Dosadašnje informacije kažu da postoji strah da je Mandžukić povredio mišić u butini desne noge i da je tu nastao problem.

Moglo bi da bude nezgodno toliko da će hrvatskom internacionalcu biti potrebno mesec dana da se vrati u pogon što bi bio veliki problem za Bjankonere.

Podsetimo, Juventus će igrati protiv Atletiko Madrida 20. februara. Ukoliko Mandžo ne bude mogao da igra u ovom duelu osmine-finala Lige šampiona, to će svakako biti priličan minus za crno-bele iz Torina.

U isto vreme, ova povreda je glavni razlog što Juventus nije hteo da pusti Moize Kina na pozajmicu ovog januara. Huan Kvadrado će provesti van terena tri meseca zbog povrede kolena.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar