Nožem u srce: Detalji zločina

V. V. (17) ubijen je u Ulici Slobodana Penezića Krcuna u selu Laćarak nadomak Sremske Mitrovice, kada ga je 19-godišnji D. M. napao i ubo nožem direktno u srce. Nesrećni mladić strahovitim povredama podlegao je na licu mjesta.  

Srbija 12.01.2019 | 11:07
Nožem u srce: Detalji zločina
Do strahovitog zločina došlo je oko 3 sata jutros kada su se ovi mladići vraćali kući iz provoda.

Naime, kako saznajemo, V. V. i D. M. bili su komšije iz iste ulice u ovom selu.

Prema prvim informacijama, mladići su prvo ušli u verbalni, a potom u fizički sukob. Oko čega, za sada nije poznato. A onda je D. M. izvadio nož i jednim ubodom direktno u srce usmrtio V. V. 

Hitna pomoć ubrzo je stigla na lice mjesta, međutim ljekari su samo mogli da konstatuju smrt tinejdžera.

Na lice mjesta ubrzo je stigla i policija koja je uhapsila D. M.

Kako Blic nezvanično saznaje, ubijeni V. V. nije od ranije poznat policiji, dok je ubica D. M. poznat organima reda od ranije, ali po sitnim prekršajima.

(Blic)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

sRBIN

12.01.2019 11:40

VELIKA TUGA I JAD - VELIKA KRIZA DRUSTVA I MORALA - TINEJDZERI SE "PROVODE "PO CIJELU NOC SAMI SEBE POUBIJASMO A NAJVISE U MOZAK - GDJE JE "SRPSKA" PAMET ZASTO NE POMOGNE NARODU ?????????

ODGOVORITE
Name

Najbolji Lijek,

12.01.2019 12:06

primerna zakona ,ubice dati na doživotne, a ne ovako "po CEO dan rmbacim za bagatelu,i dođe klošar želi da mi oduzme dnevniku ,ili mi likvidira nekoga ukucana , neznan ili študije izbaciti na ulici ,; ili se naoruzati kao amigosi , i braniti kucni prag i porodnici "ovako više Nece oči .

Name

B luka

12.01.2019 11:52

Sistem ne funkcioniše kako treba,zakona nema,radi ko šta hoće i kako mu dođe. Sudovi nerade,sankcija nema,ubistva se zataškavaju. Svee korumpirano. Užas.

ODGOVORITE
Name

LJUTA GUJA,MICO MOJ!!!

12.01.2019 13:02

Slazem se s Vasim komentarom! Ubica tako mlad a vec poznat policiji!? Pa gdje je Zakon??? Ima li ga uopste za ovakve likove??? Ma prva greska koju naprave zarezi mu kaznu da mu se oci nazad okrenu,a da kaznu mora ispostovati! Eh,kad taj zakon dodje svak ce da razmisli! Ovo su dosla strasna vremena,straaaasnaaa!

Name

PRAVDA

12.01.2019 13:45

NEMA TU MNOGO PRICE, NEMA DRZAVE, SISTEM NE FUNKCIONISE, TOTALNA KRIZA DRUSTVA A POLITICARI PRICAJU BAJKE.

ODGOVORITE
Name

Android.

12.01.2019 18:00

Društvo ništa ne usmjerava ovu omladinu.Gdje su nam radne aktivnosti.Uređenje ove orunule zemlje.Pa djecu zaposliti.dok čekaju posao a vlasnici da plate.Kafići da rade.do 12.Kecelje obavezno u školi.itd.Da vratimo ovu djecu ,nekim ljudskim vrijednostima.Delikventima društveno korisni rad.it.it.Može se.to ,samo da hoće.

Name

ČOBAN ,BAŠ ME BRIGA

12.01.2019 21:50

Velika tuga za obe porodice,ne zna se za koga je teže,onima koji izgubiše dijete il onima čije dijete postade ubica,Uostalom svako ponašanje potiče iz porodice,treba pričati o svemu otvoreno,Ne postoji razlog da nekoga namjerno ubiješ,prošao sam sva ratišta pa sam gledao da ne ubijem ako baš ne moram,sad sam sa nekim koje sam držao na nišanu a nisam pucao veliki prijatelj i oni to znaju,i nemate pojma kolika je to ljudskost i sreća spasiti bilo kome život,

ODGOVORITE