Đerlek: Da nije ozbiljno, bilo bi smiješno!

Trener Partizana, Zoran Mirković, na početku zimskih priprema, neočekivano ne može da računa na mladog Armina Đerleka.

Fudbal 13.01.2019 | 14:15
Đerlek: Da nije ozbiljno, bilo bi smiješno!
Dok je odsustvo Rikarda Gomeša bilo planirano jer je Brazilac dobio dozvolu da dođe dan kasnije, a Marko Janković i Svetozar Marković su odsutni zbog povreda, Đerleka su sprečile varičele.

"Da nije ozbiljno, bilo bi smešno", uz osmeh i setu u glasu poručuje Armin iz rodnog Pazara, "Baš mi je bilo teško što nisam bio na okupljanju, baš sam se radovao, ali eto... Javljaju se igrači, pitaju kako sam – Bambi, Sveta i drugi. Dešavaju se i gore stvari, pa prođe sve... Eto mene brzo sa ekipom, pa u nove izazove".

Momak rođen na leto 2000. godine je ove sezone postigao jedan gol na 15 utakmica u dresu Partizana, i to u Kupu Srbije.

"Ovome se baš nisam nadao, ali šta da radim, moram da se priviknem na situaciju i strpljivo čekam da sve prođe. Dobio sam ih pre sedam dana i skoro i da kraste više nemam, ali postoji ne samo tačan vremenski period, već i period inkubacije zbog virusa koji je u telu, pa moram da budem obazriv. Stalno sam u kontaktu sa našim klupskim doktorom Ilijom Rosićem i sve se dogovaramo. Već sledeće nedelje bih trebao na kontrolu. A kako sam dobio? Od bratanca. Igra se Soni, razne igrice, nije baš da je preterano zanimljivo, dosta se i odmaralo pre ovoga".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar