Previše je ''parazita'' prikačeno za Maurov novčanik!

Fudbaler Intera Mauro Ikardi prekida spekulacije u vezi sa pregovorima u Interu i otpuštanju Vande Nare, koju njegov brat Gvido posredno naziva "parazitom".

Fudbal 12.01.2019 | 17:15
Previše je ''parazita'' prikačeno za Maurov novčanik!
Kapiten "neroauzra" trenutno pregovara sa svojim klubom o produžetku ugovora, ali u skladu sa svojim doprinosom traži i bolje uslove.

Ti pregovori traju već nekoliko nedelja i još uvek nisu doneli prave efekte, pa mediji po Italiji pišu da bi napadač mogao da otpusti svog agenta i partnerku Vandu.

"Hoću da razjasnim navijačima koji čitaju ono što pišu 'pseudo-novinari' u 'ozbiljnim' novinama, a koji pišu ili daju instrukcije da se išta piše bez trunke znanja o činjenicama da će se moja obnova ugovora desiti tek kada mi Inter da konkretnu i korektnu ponudu. Samo tada možemo pričati o mojoj obnovi ugovora iskreno i da stavimo na stranu sve laži koje su se raširile", napisao je Ikardi na društvenim mrežama.

Međutim, novinari koje proziva Ikardi nisu jedini koji ne misle lepo o napadačevoj saputnici. Njegov brat Gvido izneo je slično mišljenje kada su ga pitali o odnosu sa Maurom.

"Nikad nisam rekao da je sve loše sa njim, samo ima previše parazita prikačenih na njegov novčanik, ali je on primer za mene i volim ga uopšteno govoreći", rekao je Gvido, aludirajući na Vandu.

U međuvremenu, napadač Intera je rekao da su gluposti pisanja da će otpustiti Vandu i dovesti drugog agenta, a ishod pregovora je neizvestan.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar