Kakve momke žele samostalne žene

Iako se većina muškaraca drži na distanci od uspješnih, samostalnih žena, nekima veza sa ovakvom ženom predstavlja pravi izazov. Snažne i ambiciozne žene tačno znaju šta žele od života, a i od ljubavi.

Zabava 05.01.2019 | 10:19
Kakve momke žele samostalne žene
Njima nije potreban muškarac da ih štiti i da im obezbijedi finansijsku sigurnost. Veoma su samostalne, ali bi voljele da svoj život dijele sa osobom koja je spremna da prihvati njihovu snažnu energiju. One jednostavno žele emotivnog partnera pored koga će se osjetiti voljeno.

Muškarci, koji se upuste u emotivni odnos sa ovakvom ženom, jednostavno moraju prihvatiti da ona ima svoje prioritete i već ustaljen život, koji vodi i u koji se muškarac može samo uklopiti, bez očekivanja da ona nešto mijenja. Pitanje je da li bi svaki muškarac mogao da se nosi sa ženom tako snažnog karaktera.

Evo šta treba da znate, ako pored sebe želite snažnu, samostalnu ženu:

1. Potrebna joj je emocionalna ispunjenost

S obzirom da je bila sposobna da sebi stvori savršene životne uslove, njoj je emotivni partner potreban kako bi bila emotivno ispunjena i voljena. Kao i sve druge žene, snažne žene takođe žele da osjete ljubav i pažnju.

2. Dajte joj prostora

Samostalna i snažna žena želi i društvenu nezavisnost, zato pored sebe želi muškarca koji ima svoj život i koji će joj dati prostora.

3. Potrebno joj je povjerenje

Žena koja je veći dio svog života bila samostalna, provešće veći dio svog vremena nezavisno od vas, zato joj ne treba muškarac koji je sklon ljubomori i nema povjerenja u nju. Ona ne želi da je neko guši i to nikako neće trpjeti, zato se već u startu pomirite sa tim, da ako ste ljubomoran tip, ona jednostavno nije žena za vas.

4. Karijera joj je veoma važna

Karijera je jedan od njihovih prioriteta i sastavni dio njihovog životnog stila. Veoma je bitno da uzmete to u obzir, ako želite da dijelite život sa ambicioznom ženom. Pitanje je da li ste spremni da se nosite sa ženom koja konstantno teži napretku u karijeri i da li biste bili spremni da je pratite u stopu, s obzirom da to podrazumijeva neka odricanja u vašem životu.

5. Potreban joj je siguran muškarac

Ona će pored sebe željeti muškarca koji je siguran u sebe i svoje izbore i koji će moći da joj parira u svakom trenutku vaše veze. Ona nema vremena da vam hrani ego i podiže samopouzdanje. Ako će vas njena nadmoć poljuljati, jer nemate dovoljno samopouzdanja, ona će to osjetiti i otići.

(Ljepota&Zdravlje)

Komentari / 0

Ostavite komentar