Riki Martin usvojio treće dijete

Portorikanski pevač na Instagramu objavio fotografiju ruku novorođenčeta uz opis da je zajedno sa suprugom arapskim umetnikom Džvanom Josefom i 10-godišnjim blizancima "zaljubljen u Lusiju"

Zabava 02.01.2019 | 08:49
Riki Martin usvojio treće dijete
Martin je na Instagramu objavio fotografiju ruku novorođenčeta uz opis da je zajedno sa suprugom arapskim umetnikom Džvanom Josefom i 10-godišnjim blizancima "zaljubljen u Lusiju".

"Presrecni smo jer smo postali roditelji prelepe i zdrave devojčice Lusije Martin Josef. Ovo su posebni momenti za nas i jedva čekamo da vidimo gde će nas ova predivna beba odvesti. Svi smo zaljubljeni u nju i njena divna braca i Džvan i ja", poručio je Martin.

Martin je inače pošle godine bio nominovan za nagradu Emi za sporednu ulogu u seriji "Američka krimi priča: Ubistvo Đanija Versaćea".

Novosti
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

PA, KO JE OVDJE

02.01.2019 11:52

"SUPRUG" A KO "SUPRUGA"?

ODGOVORITE
Name

Pa to je valjda Riki

04.01.2019 15:49

Suprug se upotrebljava ako su muškarci. Ja imam suprugu. Ona mene zove partnerka, jer ne znam kihali, imam izgled atraktivne žene- nisam 'muškara'. Živimo u nečem što se zove bostonski brak. Ona mi prva žena iako sam u godinama. S njom je došao mir. Djecu ne planiramo. Da li je sve jasno?