Kreće Novak!

Konačno tenis – Đoković u petak protiv Tima ili Hačanova.  Novak Đoković, najbolji teniser sveta, u petak će izaći prvi put na teren posle mesec i po dana pauze.  Najbolji teniser sveta počinje sezonu egzibicijom u Abu Dabiju.

Tenis 27.12.2018 | 14:45
Kreće Novak!
Srpskog igrača očekuje egzibicioni turnir "Mubadala" u Abu Dabiju, a protivnik će mu biti Dominik Tim ili Karen Hačanov.

Turnir u UAE kreće u četvrtak, program otvaraju od 13 časova Hjeon Čung i Kevin Anderson, a pobednik ovog duela igraće u polufinalu sa Rafaelom Nadalom.

Potom sledi meč Austrijanca i Rusa, dok dan zatvaraju sestre Vilijams. 

Đoković će igrati u petak od 16 časova po srednjeevropskom vremenu, dok tri sata ranije na teren izlazi Rafael Nadal. Finale se igra u subotu od 16.00. 

Na "Youtube" pojavio se snimak intenzivnog treninga Đokovića i Hačanova iz Abu Dabija. Podsećamo, mladi Rus je pobedio ove godine Novaka u finalu Pariza, dok je srpski igrač bio bolji od njega na Vimbldonu.



U Abu Dabiju startuje egzibicioni turnir, koji tradicionalno predstavlja uvertiru za novu tenisku sezonu.

Na njemu će ove sezone nastupati šest tenisera, a predvodiće ih dvojica najboljih na planeti - Novak Đoković i Rafael Nadal.

U četvrtfinalu, koje je danas na programu, snage će odmeriti Hjeon Čung iz Koreje i Južnoafrikanac Kevin Anderson, odnosno Dominik Tim (Austrija) i Karen Hačanov (Rusija).

Pobednik duela Tim - Hačanov u polufinalu, u petak, će igrati protiv Novaka Đokovića, dok će se bolji iz meča Čung - Anderson sastati sa Nadalom.

Finale je na programu u subotu, od 16 časova po srednjeevropskom vremenu.

Na egzibiciji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u ženskom delu programa za pehar će se boriti Serena i Venus Vilijams.



Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar