Šaljivi snimak porodice Tramp

Božićno jutro u Beloj kući i pokloni koje je ispod jelke dobio predsednik SAD Donald Tramp tema su šaljivog videa koji osvaja internet

Zabava 27.12.2018 | 07:45
Šaljivi snimak porodice Tramp
Video je napravila ruska televizija Raša tudej (RT) na temu - šta bi uradio Tramp da za Božić dobije poklone od država s kojima Amerika ima zategnute ili neprijateljske odnose.

Snimak počinje tako što Tramp sedi u Ovalnoj sobi ispred lepo okićene jelke i otvara poklone. Prvi je od severnokorejskog lidera Kima Džong-una, koji mu je poslao svoju i Trampovu mini bistu. Drugi je crveni kačket s njegovim motom "Učinimo Ameriku ponovo velikom" i etiketom "Napravljeno u Kini", na šta se Tramp baš iživcirao.

Od ukrajinskog predsednika Petra Porošenka, koji ima megakompaniju slatkiša zbog čega ga zovu "kralj čokolade", dobio je čokoladice sa Trampovim likom i američkim zastavama, a od kralja Saudijske Arabije krunu - jedini poklon koji je zadržao.

U moru poklona Tramp ugleda sakriveni paket sa zelenom ukrasnom trakom i vadi iz njega majicu s natpisom na ruskom "vi radite u GRU?" (ruska obaveštajna služba - prim. autora).

Na kraju spota, Tramp leži na krevetu dok se Melanija, obučena u tu majicu, sprema.



(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar