Šok terapija, pa pobjeda Zvezde u Šapcu!

U prvom meču posle odlaska Dejana Savića, crveno-beli ostvarili drugi trijumf ove sezone.

Ostali sportovi 16.12.2018 | 13:15
Šok terapija, pa pobjeda Zvezde u Šapcu!
Za mnoge iznenadno, Dejan Savić je napustio klupu Zvezde, zbog "moralnih razloga", posle lošeg početka sezone i samo pet osvojenih bodova u sedam kola regionalne lige, uz četiri ubedljiva poraza u Ligi šampiona.

Ove subote, u prvom meču od rastanka sa trofejnim stručnjakom, crveno-beli su pozitivno reagovali na šok-terapiju:

Šabac - Zvezda 8:9 (2:1, 1:3, 3:4, 2:1)

U uzbudljivom meču protiv tima čiji gol čuva zlatni "delfin" Gojko Pijetlović, crveno-bele su ka pobedi vodili Veljko Tankosić sa tri gola, Miloš Maksimović i Marko Radović sa po dva i Andria Bitadze i Kristijan Šulc sa po jednim.

Na drugoj strani, Dragoljub Rogač postigao je četiri gola, ali to nije bilo dovoljno da bodovi ostanu u Šapcu, kao ni hici Nikole Lukića (dva), Petra Velkića i Nikole Markovića (po jedan).

Savićevo mesto od utakmice u Šapcu preuzeo je Aleksandar Filipović, njegov dosadašnji prvi saradnik.

"Možda su igrači bili 'prepadnuti'...

"Savićeva ostavka već dva dana je najaktuelnija u srpskom vaterpolu, uz potvrde da će "delfini" narednog leta u Beogradu imati šansu da izbore "olimpijsku vizu", a u razgovoru za "Sportski žurnal" komentarisao je i Igor Milojević, predsednik Zvezde. "Savić je sa nama dosta uradio. Mislim i da se premorio sa jedne strane, a sa druge da možda, kao što je i rekao, i nije uspeo da od ekipe dobije ono što želi. Takođe, možda su i igrači bili malo prepadnuti rada sa njim. Onda se sve skupilo i tu smo gde smo", izjavio je on.

Rezultati 8. kola regionalne lige:

Jadran Split - Mornar 7:6
Mladost - POŠK 19:3
Jug - Primorac 17:7
Jadran Carine - Partizan 10:6
Šabac - Zvezda 8:9

Tabela: Mladost 24, Jug 19, Jadran Carine Herceg Novi 18, Jadran Split 16, Mornar 9, Šabac 9, Zvezda 8, Primorac 7, Partizan 4, POŠK 3.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar