Vanda kaže: Mauro u Interu do 2023. godine!

Supruga i menadžerka lidera Neroazura sinoć proučavala novi ugovor koji bi njenog muža zadržao čitavu deceniju na San Siru.

Fudbal 15.12.2018 | 17:45
Vanda kaže: Mauro u Interu do 2023. godine!
Mauro Ikardi će, po svemu sudeći i na veliku radost navijača ostati u dresu Intera i narednih pet godina. Tako barem tvrde italijnski mediji nakon sinoćnjeg tvita supruge najboljeg strelca i igrača tima iz Milana, Vande Nare.

"Već je 00.30, a ja još čitam obnovu ugovora Maura Ikardija".

To je bilo dovoljno da se zaključi da se čeka samo potpis sjajnog Argentinca na ugovor koji bi važio do juna 2023. godine. Po njemu, Ikardi bi godišnje imao garantovanih sedam miliona evra uz brojne bonuse, što je veliko povećanje u odnosu na dosadašnjih 4,5 miliona. Istina, još se ne zna šta će biti sa klauzulom o obeštećenju od 110 miliona evra za klubove van Italije koja će važiti od 1. do 15. juna.

Pregovori traju već nekoliko meseci, pre svega zbog velike potražnje za Argentincem koji je u Inter došao iz Sampdorije još 2013, što bi značilo da će provesti čitavu deceniju u Neroazurima ukoliko ostane do kraja novog ugovora. Za Ikardija su se ozbiljno raspitivali gotovo svi veliki klubovi, a pre svih Real Madrid i Čelsi, ali je on uvek insistirao da bi voleo da ostane na San Siru.

Ikardi, kome je tek 25 godina na 200 utakmica za Inter postigao je čak 119 golova.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar