U Doboju uhapšeno lice iz Srbije

Dobojska policija uhapsila je četrdesetosmogodišnje lice čiji su inicijli Z. К. iz Srbije za kojim je beogradska kancelarija Interpola raspisala potjernicu zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo teško ubistvo.

Republika Srpska 15.12.2018 | 12:22
U Doboju uhapšeno lice iz Srbije
Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da je ovo lice slobode lišeno juče nakon što je provjerama utvrđeno je da je za njim raspisana Interpolova pojernica zbog osnova sumnje da je na području Srbije izvršilo krivično djelo teško ubistvo.

Policijski službenici Doboj danas će, kako penosi Srna, Z.К. predati u nadležnost Suda BiH.

Kako prenosi portal Srpskainfo, uhapšen je Zlatko Kavički (48)  na području opštine Teslić zbog sumnje da je ubio čovjeka u Staroj Pazovi. 

Nakon hapšenja Kavički je priveden na kriminalsitčku obradu u Policijsku upravu Doboj,  gdje, kako se navodi, nije ništa pričao, već se branio šutnjom.

Prema tim navodima, ubistvo Andrije Klinke (82) zvanog Ondriš, iz Stare Pazove izazvalo je dosta pažnje u Srbiji, a izvori bliski istrazi navode da je starac udaren dva puta tupim predmetom po glavi, poslije čega je uslijedila smrt. On je bivši gimnastičar Partizana.

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Bajo

15.12.2018 12:29

E dosta ovog kriminala doslo iz srbije!!

ODGOVORITE
Name

Sta Reci

15.12.2018 13:19

Nego bravo za Policiju.Jedno ubistvo razrijeseno,ubica uhapsen.

ODGOVORITE
Name

www

15.12.2018 15:17

Sve pohvale za policiju, a za Baju vjerovatno bih bilo bolje da se ne buni jer nezna sace komentarisati.

ODGOVORITE