Palo drvo na vozilo u pokretu

Srećom, žena koja je upravljala vozilom nije povrijeđena.

 

Republika Srpska 15.12.2018 | 01:51
Palo drvo na vozilo u pokretu
Zbog težine snijega pored Tržnice u Ulici Teodora Klokotronisa palo je drvo na vozilo u pokretu. Srećom, žena koja je upravljala vozilom nije povrijeđena.



Odmah su joj u pomoć pritekli prolaznici i vozači koji su se tu zatekli. Zbog velikih sniježnih padavina ulice u Banjaluci se bijele.

 (Blmojgrad)

 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

cups

15.12.2018 01:01

I nikom nista ?

ODGOVORITE
Name

Бањалучанин

15.12.2018 09:50

Да и? Шта по Вашем стручном мишљењу треба да урадимо?

Name

Za Banjalucanina

15.12.2018 12:13

Treba posjeci sva stabla koja su zavrsila zivotni vijek (vise ne prirascuju) i zamijeniti ih novim. To je rjesenje, a sve ostalo je lutrija kada ce neko od njih da se srusi.

Name

Krko

15.12.2018 03:10

Dobro je, tek na kraju saznadoh da se dogodilo u Banjaluci. Zar svi trebamo znati gdje je ulica Teodora Klokotronisa?! Nisam novinar, ali je logično da se prvo navodi širi geografski pojam, pa onda detalji, ulice, brojevi stambenih objekata, pa i spratovi, ako je bitno. Gospodo banjalučka, ako plane požar oko Banjaluke, mislite li da neće i u Banjaluci?! U Srbiji je napravljena "beogradizacija" Srbije, a kod nas "banjalukizacija" Republike Srpske. Ne valja to, nikako ne valja!

ODGOVORITE
Name

Dundo Maroje

15.12.2018 04:50

Hvala Bogu pa gospođa nije povrijeđena! Ko će nadoknaditi štetu, koliko znam, osiguranje ne pokriva te vrste štete!? Inače, u Banjoj Luci, a vjerujem da je tako svuda u RS u, slabo se vodi računa o alejama,parkovima... Stabla su stara i zahtijevaju stalni nadzor. Međutim, Tamaris, drži monopol, rade šta i kako hoće! Za dobre pare, evropski pedantno, posijeku zdrava stabla kestena, da bi ispred jednog banjalučkog kafića proširili parking, a ostave trula stabla i čekaju da se ovako nešto dogodi! Strašno! Sve u svemu, hvala Bogu pa je gospođa prošla bez povreda!

ODGOVORITE
Name

D. Maroju

15.12.2018 08:10

U normalnim drzavama bi se tacno znalo ko bi u ovom slucaju platio stetu.

Name

Kesten

15.12.2018 07:50

Čitao sam prije 3-4 godine izjave iz uprave grada da za svako drvo imaju "karton", nešto kao u domovima zdravlja. Super. No, nešto mi ti pacijenti malo-malo pa se sruši grana ili cijelo stablo. Kako neće ovog trenutka ima bar 20 stabala koja su trula sa preko 70 % debla. I glupim jasno da je to još jedna od demagogija BL birokrata, grada koji je prepoznatljiv po šahtovima na ulicama i na kružnim tokovima, kao i po stubićima (doduše inox, skuplji su) na 20 cm od ivice kolovoza, tako da je manevar za bočno parkiranje prava umjetnost. Sve u svemu Balkan-Bosna-Banja Luka.

ODGOVORITE