Mirković: Dobro ću razmisliti šta ću dalje!

Zoran Mirković, trener Partizana, očekivano nije bio zadovoljan što su crno-beli odigrali nerešeno protiv Mačve u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige.

Fudbal 15.12.2018 | 09:15
Mirković: Dobro ću razmisliti šta ću dalje!
Razočarani Mirković: Dobro ću razmisliti šta dalje! Trener Partizana dao izjavu u kojoj je rekao da će dobro razmisliti da li će i dalje biti šef stručnog štaba crno-belih.

"Nisam zadovoljan rezultatom. Igrali smo koliko je teren dozvoljavao, dobili smo crveni karton... Vrlo teško je doći do gola po ovakvom terenu", rekao je Mirković za TV Arena sport.

On je potom dodao i zanimljivu rečenicu. Nezadovoljan mnogim stvarima u srpskom fudbalu, trener Partizana očigledno da je najavio burnu zimu u Humskoj. Zavesa na prvi deo sezone, koji je Partizan završio sa najmanje 13 bodova zaostatka za Zvezdom i četiri za Radničkim, je spuštena. Ali, šefa stručnog štaba "parnog valjka" pored loših rezultata svog tima tište i drugi problemi, ne samo u Partizanu.

"Ja se teško snalazim u ovim vremenima, a kamoli u ovakvim vremenskim uslovima. Tako da ću dobro razmisliti šta ću dalje", ostao je zagonetan Mirković.

Fudbaleri Partizana odigrali su 0:0 sa Mačvom u 21. kolu Superlige Srbije.

"Kada smo krenuli, nismo se nadali da će se ovako završiti i da će biti ovoliko snega. Na početku je još i bilo nekih uslova, ali teren je na kraju bio nemoguć za igru", kazao je Mirković, koji je na pitanje o pojačanjima u zimskom prelaznom roku rekao: "Nećemo sada o tome".

Trener Mačve Darko Tešović čestitao je svojim igračima na osvojenom bodu uz dodatak da se njegov tim bolje snašao u teškim uslovima.

"Sneg i loš teren ne mogu da budu opravdanje. Oni su profesionalci, isto kao kada igraju na 35 stepeni Celzijusa, tako moraju da igraju i po snegu. I mi smo igrali, možda u još gorim uslovima. Žao mi je, ali mi je žao i rudara koji kopaju u rudniku. Moja ekipa se bolje snašla", rekao je Tešović.

Fudbalerima Partizana i Mačve sada predstoji pauza i nastavak Superlige, koji je projektovan za februar naredne godine.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar