Tomić pred Megu...

Mladi, perspektivni, agresivni, rastrčani. . . ! Trener Crvene zvezde, Milan Tomić, rekao je da njegovu ekipu očekuje težak posao protiv Mega Bemaksa.  Milojević veruje da Mega može prva da pobedi Zvezdu! Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević veruje da će njegov tim može da napraviti iznenađenje i nanese prvi poraz Crvenoj zvezdi u ABA ligi.

Košarka 14.12.2018 | 21:30
Tomić pred Megu...
Tomić je dodao da crveno-beli moraju da budu na maksimalnom nivou ako žele da dobiju tu utakmicu.

"Očekuje nas utakmica s ekipom Mege koja je sve mečeve s kandidatima za visok plasman u ABA ligi do sada odigrala odlično. Pobedili su Cedevitu u Zagrebu, izgubili dobijenu utakmicu protiv Budućnosti u Podgorici, i protiv Partizana su odigrali dobro. Mladi su, izuzetno perspektivni, agresivni, rastrčani, imaju veliki broj skokova, ukradenih lopti, asistencija", rekao je Tomić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde prvu polovinu regularnog dela takmičenja u ABA ligi završavaju utakmicom protiv ekipe Mege u Sremskoj Mitrovici.

Crveno-beli taj duel dočekuju bez poraza i u dobrom raspoloženju nakon ubedljive pobede nad ekipom Breše. Mega, na drugoj strani, u regionalnom takmičenju ima sedam pobeda i tri poraza.

"Jasno je da nas očekuje težak posao i da moramo da budemo na maksimalnom nivou ako želimo da dobijemo tu utakmicu", rekao je Tomić.

Trener Zvezde za meč protiv Mege ne može da računa na Marka Kešelja koji je bolestan.

"Imamo još nekoliko sitnih povreda, pa ćemo o konačnom sastavu za meč odlučiti pred samu utakmicu u Sremskoj Mitrovici", rekao je Tomić.

Kapiten Zvezde Branko Lazić rekao je da su mečevi u Sremskoj Mitrovici uvek neizvesni.

"Očekuje nas utakmica s mladom i ambicioznom ekipom, koja igra agresivno, o čemu govori i podatak da imaju u proseku skoro 40 skokova po meču i osam ukradenih lopti, ali i dobro i nesebično u napadu, sa 20 asistencija po utakmici. Želimo da nastavimo u dobrom ritmu i da na pravi način u završnici kalendarske godine odigramo utakmice koje nas očekuju", rekao je Lazić.

Milojević veruje da Mega može prva da pobedi Zvezdu! Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević veruje da će njegov tim može da napraviti iznenađenje i nanese prvi poraz Crvenoj zvezdi u ABA ligi.

Utakmica 11. kola ABA lige Mega Bemaks – Crvena zvezda igra se u subotu od 19 sati u Sremskoj Mitrovici.

"Posle meča u Podgorici, gde je malo nedostajalo da napravimo veliko iznenađenje, sada u Sremskoj Mitrovici dočekujemo Crvenu zvezdu, koja ove sezone još ne zna za poraz u ABA ligi. Uz našu prepoznatljivu agresivnu odbranu i dobru energiju na parketu, moramo da budemo koncentrisani tokom celog toka susreta jer će u suprotnom Zvezda umeti da kazni naše padove u igri", rekao je Milojević za klupski sajt.

Milojević ni na predstojećem meču neće moći da računa na Kostju Mušidija.

"Crveno-beli su svakako favoriti, a mi imamo dobru priliku da pokažemo gde se nalazimo u odnosu na najkvalitetnije ekipe u ligi. Ako nam se ukaže šansa za iznenađenje, nadam se da ćemo uspeti da je iskoristimo".

Kapiten Mege Branislav Ratkovica dodaje da njegova ekipa mora da bude na najvišem nivou protiv Crvene zvezde.

"Igramo protiv izuzetno kvalitetne ekipe koja je bez poraza ove godine u ABA ligi. Na svakoj poziciji imaju po dva izuzetno iskusna i kvalitetna igrača. Moramo da odigramo na najvišem nivou u odbrani i napadu da bismo došli u situaciju da se borimo za pobedu", poručio je Ratkovica.

Utakmica se igra u subotu od 19.00.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar