Barselona želi u napadu Realovo dijete!

Napadač Čelsija, Alvaro Morata, dete Real Madrida, mogao bi da pređe u redove velikog rivala "kraljevskog kluba", Barselonu, piše engleski Miror.  Morata se nudi Barseloni?! U Čelsiju nije uspeo da se izbori za mesto prvog napadača, da li može na Nou Kampu?

Fudbal 15.12.2018 | 21:00
Barselona želi u napadu Realovo dijete!
Morata je u drugom planu kod menadžera Mauricija Sarija i Barselona mu nudi da dođe na pozajmicu od januara, ali da i u tom klubu bude rezervna opcija Luisu Suaresu.

Španski fudbaler trenutno je van forme, zato prednost ima Olivije Žiru, pa bi mogao da razmisli o povratku u Španiju.

Barselona planira i da stavi otkupnu klauzulu za Moratu koja ne bi bila jeftina, pre svega jer ga je Čelsi prošle godine platio Realu 80 miliona evra.

Alvaro Morata se nudi Barseloni, javlja Radio Katalunja i tako nagoveštava da je nekadašnji napadač Real Madrida definitivno raskrstio sa Čelsijem.

Iako su Kataloncima prioritet štoper i vezista, gde se pomonju De Ligt i De Jong, angađovanje napadača bi takođe moglo da uđe u obzir, s obzirom da je klubu sa Nou Kampa neophodna dugoročnija zamena za Luisa Suareza.

Morata nije uspeo ubedi Mauricija Sarija da je pravo rešenje za špic napada Plavaca, baš kao ni Olivije Žiru, pa će i Čelsi posegnuti za dovođenjem nekog golgetera. Jedna od opcija je i napadač Pari Sen Žermena Edinson Kavani.

Kada je u pitanju Morata, on je u London stigao na leto 2017. godine iz Real Madrida za 66.000.000 evra, a u međuvremenu je nosio i dres torinskog Juventusa. U dresu Plavaca do sada je odigrao 68 mečeva u svim takmičenjima i postigao samo 22 gola.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar