Azar na raskrsnici karijere...!

Oduvek sam voleo Real Madrid, ali Sari o fudbalu razmišlja baš kao i ja. . .  "Videćemo šta će biti, ne želim da uradim nešto zbog čega ću žaliti na kraju karijere", kaže Belgijanac.

  • Sport
  • Fudbal


U sportu treba slušati srce, ali ne po svaku cenu. Pred svaki korak treba dobro razmisliti, kako se on ne bi napravio u pogrešnom trenutku. Toga je svestan i Eden Azar, koji nikada nije krio da želi u Madrid, ali još uvek nije siguran da li je ovo pravi trenutak za to.

Dolaskom Mauricija Sarija fantastični Belgijanac je ponovo izbio u prvi plan kao jedan od najboljih igrača Premijer lige.

"Maurico Sari o fudbalu razmišlja baš kao ja, tako da ćemo videti. Moja porodica je u Londonu, imam 28 godina, ne želim da uradim nešto zbog čega ću zažaliti na kraju karijere. To je odluka kuću doneti, ali ne znam kada. Oduvek sam voleo Real Madrid, čak i pre Zidana, videćemo šta će se dogoditi. Kao što sam rekao, već sam završio godinu sa Čelsijem, a ugovorom sam vezan još godinu i po dana", rekao je Azar.

Sjajni belgijski fudbaler ove sezone je odigrao 18 mečeva za Plavce u svim takmičenjima, u kojima je postigao osam golova i ostvario osam asistencija.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.