Bogdan o Bjelici...

Eto šta znači motivacija protiv bivšeg tima! Bogdan Bogdanović istakao je motivaciju igre protiv bivšeg tima kao jedan od bitnih faktora sjajne partije Nemanje Bjelice protekle noći.

Košarka 14.12.2018 | 08:45
Bogdan o Bjelici...
Bjelica je postigao 25 poena u pobedi Sakramento Kingsa nad Minesota Timbervulvsima (141:130) koji letos nisu želeli da mu ponude višegodišnji ugovor.

"Kad igrate protiv bivšeg tima uvek postoji dodatna motivacija. To je košarka, to je dobra stvar. Nemanja je veoma talentovan igrač i kada uključi tu ekstra motivaciju, eto šta se dogodi", rekao je Bogdanović. 

Bogdanović je pratio zemljaka sa 20 poena u petoj pobedi Kingsa u poslednjih šest mečeva u kojoj su oborili rekord franšize sa 19 trojki. Sa učinkom 15-11 "Kraljevi" su na osmom mestu Zapadne konferencije.

"Nismo znali za rekord. To samopouzdanje dolazi iz svlačionice, timske hemije. Prošle sezone smo posle dvadesetak mečeva imali pet trijumfa i onda ti nedostaje pravi motiv. Sada želja za plej-ofom donosi posebnu energiju i koncentraciju u svakoj utakmici i to je glavna razlika. Još uvek učimo da igramo jedni sa drugima, normalno je da je potrebno vreme da se sve kockice sklope", dodao je Bogdanović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar