Pogba se vraća u Juventus?!

Šampion Italije rešen je da u januaru dovede Francuza iz Mančester junajteda.  Juventus spremio 80 miliona za povratak Pogbe.  Prvak Italije Juventus spreman je da ponudi 80 miliona Mančester Junajtedu kako bi u januaru vratio francuskog fudbalera Pola Pogbu, javlja Tutosport.

Fudbal 14.12.2018 | 22:30
Pogba se vraća u Juventus?!
Budućnost Pogbe na Old Trafordu je neizvesna zbog stalnih sukoba sa menadžerom Žozeom Murinjom, pa zato sjajni vezista sigurno ne bi imao ništa protiv da ponovo zaigra na Apeninima.

Čelnici torinskog kluba pokušaće sledećeg meseca da ostvare transfer Pogbe, koji je upravo iz Juventusa prešao u Junajted 2016. godine za tada rekordnih 105 miliona evra. 

Interesantno je da je Pogba pre Juventusa nosio dres Mančester junajteda, što znači da bi ponovo obrnuo krug ako bi se posao uspešno završio. 

Pogba je na meti i Barselone, a Juventus ima i plan B u vidu veziste Real Madrida Iska Alarkona.

Pol Pogba je želja Juventusa i klub iz Torina već je spremio novac u pokušaju da ga dovede u svoje redove u zimskom prelaznom roku.

Šampion Italije spreman je da ponudi 80 miliona evra Mančester junajtedu za francuskog reprezentativca, preneo je "Tutosport".

Budućnost Pogbe na Old Trafordu je neizvesna zbog stalnih sukoba sa menadžerom Žozeom Murinjom, pa je pretpostavka da se sjajni vezni fudbaler ne bi protivio povratku na Apenine, koje smatra svojom drugom kućom.

On je upravo iz Juventusa prešao u Junajted 2016. godine za tada rekordnih 105 miliona evra.

Pogba je na meti i Barselone, pa je Juve u slučaju da ne realizuje plan sa Mančesterom spremio i rezervnu varijantu za januarski prelazni rok u vidu veziste Real Madrida Iska Alarkona.

Ako bi Pogba ponovo obukao dres Juventusa, "obrnuo bi krug", budući da je i pre prvog dolaska u Torino nosio dres Mančester junajteda u sezoni 2011/2012.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar