Najskuplje kašnjenje na trening!

Dembele mora da plati 200. 000 evra! Uprava Barselone rešila je da zbog kršenja klupske discipline i kašnjenja na trening kazni nadapača Usmana Dembelea.  Najveća kazna u istoriji Barselone: Mali, dođeš nam 200. 000 evra, pa spavaj koliko ti volja! Katalonci rešili da disciplinuju Dembelea!

Fudbal 14.12.2018 | 19:00
Najskuplje kašnjenje na trening!
Iako je on u veoma dobroj formi ove sezone, pošto je na 20 mečeva postigao devet golova uz pet asistencija, to nije sprečilo čelnike klube da ga kazne i to drakonski, sa 200.000 evra.

U Barseloni su dugo razmišljali šta je najbolje da urade kako bi Dembelea naterali da poštuje klub za koji igra, međutim, on ni pored nekoliko upozorenja nije promenio ponašanje. 

Posle nekoliko kašnjenja na trening, usledilo je novo i to posle nedavnog gostovanja Espanjolu, ali ne od akademskih pet ili deset minuta, već čitavih dva sata! 

Kasnije je otkriveno da je zakasnio zato što je do ranih jutarnjih sati igrao video igrice. Kap je prelila čašu i na "Kamp Nou" su rešili da ga kazne, a kako će Dembele reagovati na sve, ostaje da se vidi.

Krupnim koracima približava se Usman Dembele statusu fudbalera kakvi su, na primer, Mario Baloteli ili Pol Pogba. Prosečni, nedorečeni, a po svemu sudeći razmaženi i(li) nedokazani. S tim što za najmlađeg od njih, prvotimca Barselone, još ima nade da se koliko-toliko dovede u red pre nego što završi na stranputici, o čemu svedoči kazna koju su mu Katalonci odrezali ne bi li ga dozvali pameti.

Prvak Španije je „opalio“ mladog Francuza po džepu, pa će ovaj morati u klupsku kasu da uplati 200.000 evra zato što je prošle subote zakasnio na trening. Razlog: uspavao se. Nije mu to bio prvi put. Operativci Barse su ustanovili da vodi nezdrav život, konzumira brzu hranu, ume da zanoći u diskoteci ili da se sa društvom zaigra u virtuelom svetu video igara. Zato je kazna, prenosi Mundo deportivo, kumulativna i najveća u istoriji Blaugrane kad je reč o kršenju discipline.

Vodeći se logikom da svakog boli najviše kad mu se zavuče ruka u džep, u klubu su uvereni da će novčana kazna uticati na Dembelea da promeni ponašanje i počne da igra kako se to od njega očekuje, golovima i asistencijama da doprinosi uspesima kluba. Jer dosad nije opravdao status fudbalera plaćenog 115.000.000 evra i zamene za Nejmara.

Signali da bi nekadašnji fudbalera Rena i Borusije iz Dortmunda mogao da iskoreni probleme stigli su iz svlačionice, jer je prema rečima pojedinih igrača Usman Dembele shvatio gde je pogrešio i obećao da više neće kasniti na treninge.

Aj' i to čudo da vidimo.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar