''Zvao me je PSŽ, ali...''

''. . . nisam oklevao kad se javio Arsenal!'' Mladi fudbaler Arsenala Mateo Genduzi (19) rekao je da je između ponuda Arsenaal i Pari Sen Žermena za njega bolja bila Arsenalova.

Fudbal 14.12.2018 | 18:00
''Zvao me je PSŽ, ali...''
Genduzi je pred ovu sezonu pojačao tim Unaja Emerija za osam miliona evra, a samo pet meseci kasnije, cena mu je skočila na 12 miliona.

Vezista svoju cenu do sada opravdava dobrim igrama na sredini terena, pa izaziva i različite reakcije širom Engleske.

"Tačno je da je Pari Sen Žermen pokazao interesovanje između ostalih. Bilo je tu mnogo razgovora, ali je za mene najbolji izbor bio da se priključim Arsenalu. Čim su mi prišli sa ponudom, nisam oklevao ni sekund i koncentrisao sam se samo na tu stranu", rekao je Genduzi za francuski Kanal, a prenosi Goal. 

On je pre dolaska u Arsenal odigrao 30 utakmica za Lorijen, a svojim igrama za sada oduševio je i nekadašnjeg napadača Dimitra Berbatova. 

"Ima 19 godina i igra kao da je na terenu čitavu večnost. Ponekad ga gledam, nervira me sa koliko samopouzdanja igra. Neverovatan je", prokomentarisao je nedavno Berbatov. 

Sve to pokazuje da su i Emeri i Genduzi napravili pravi izbor, pošto je teško da bi na sredini terena ekipe poput PSŽ mogao da dobije minute koje je dobio u Severnom Londonu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar