Malerozni Grujić van terena do kraja januara!

Povredio ga saigrač! Srpski fudbaler, Marko Grujić, nema sreće sa povredama u dresu Herte.  Kakav peh za Marka Grujića, na terenu tek 2019. godine! Srpski fudbaler se povrijedio na treningu Herte. Obnovljena stara rana. . .

Fudbal 14.12.2018 | 16:00
Malerozni Grujić van terena do kraja januara!
Taman što se vratio nakon višenedeljne pauze i ušao u sjajnu formu, opet se povredio.

Vezisti Liverpula na pozajmici u Berlinu stradali su ligamenti skočnog zgloba leve noge na treningu, posle starta saigrača Vladimira Daride.

"Bila je to nesrećna situacija, Vadi me nije čak ni faulirao. Samo sam nezgodno iskrenuo zglob. Dijagnoza je loša, posebno što sam bio na putu potpunog oporavka, ali gledam samo napred, da se vratim na teren što je pre moguće", rekao je Grujić. 

Grujić će morati da pauzira nekoliko nedelja, a s obzirom da će u Bundesligi 23. decembra početi zimska pauza, Srbin će se na teren vratiti tek u januaru. 

Povreda je došla u lošem trenutku za Grujića, nekoliko dana nakon što je njegovim golom Herta savladala Ajntraht iz Frankfurta, a on dobio pozitivne kritike javnisti. 

Marko Grujić bio je strijelac jedinog gola za Hertu protiv Ajntrahta proteklog vikenda u Bundesligi. 

Fudbaler Liverpula na pozajmici u berlinskom klubu taman je počeo da pruža odlične partije zbog kojih se našao u centru pažnje.

Ali, kada je sve krenulo po Grujićevim planovima, mladi fudbaler doživio je povredu na treningu i neće ga biti u sastavu Herte do kraja godine.Skoro dva mjeseca se Grujić lečio od povrede ligamenta zgloba, koju je sada obnovio.

Na treningu u utorak Grujić je poslije duela sa saigračem Vladimirom Daridom doživio novu povredu.

"Želim da se vratim na teren što prije. To je bila nesrećna situacija na treningu, Vladi nije uopšte kriv, čak ni faul nije napravio", rekao je Grujić.

Njegov povratak na teren očekuje se tek 20. januara, kada poslije zimske pauze bude nastavljena Bundesliga. Herti do kraja godine preostaju još tri meča – protiv Štutgarta, Augzburga i Bajera, a prvu utakmicu u 2019. igraće protiv Nornberga i na njoj možemo očekivati Grujića.

Grujić će propustiti duele sa Štutgartom, Augzburgom i Bajerom u finišu jesenje polusezone, a na terenu bi trebalo opet da bude 20. januara kada će Herta na startu drugog dela sezone gostovati Nirnbergu.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar