Gaskojn poriče seksualni napad na ženu u vozu!

Bivši reprezentativac Engleske Pol Gaskojn izjasnio se da nije kriv po optužnici da je u avgustu seksualno napastvovao jednu ženu u vozu.

Fudbal 14.12.2018 | 09:00
Gaskojn poriče seksualni napad na ženu u vozu!
Gaskojn je 20. avgusta uhapšen posle incidenta koji se dogodio u vozu na putu od Jorka ka Daramu.

On je u utorak saslušan pred sudskim većem u lokalnom Peterliju i tom prilikom je još jednom porekao da je dotakao i poljubio ženu koja je putovala istom vozom.

Ceo slučaj predaj je višoj instanci, a Gaskojn je u obavezi da se pojavi na narednom ročištu koje je zakazano za 8. januar. 

Oblasni sudija Kristina Harison je bila za to da se slučaj završi na istom sudu, ali je Gaskojn insistirao da se pojavi na sudu sa višom ingerencijom. 

Posle tri meseca istrage, mesna policija je izašla sa optužnicom protiv bivšeg fudbalera za seksualno uznemiravanje. 

Poznato je da je Gaskojn, nedavno je na Tviteru napisao sledeće: 

"Kao što ste upoznati optužen sam za seksualno napastvovanje pre četiri meseca. Policajci koji su me optužili su tražili da naprave selfi sa mnom. Ja sam sam svoj advokat, uradio sam sve j....o pogrešno". 

Inače, Gaskojn je poznat po tome što je imao brojne incidente poslednjih godina kao i to da se lečio od alkoholizma i korišćenja narkotika, a životno je više puta bio ugrožen. 

Gaskojn je tokom igračke karijere nosio dresove Njukasla, Totenhema, Lacija, Rendžersa, Midlsbroa, Evertona, Barnlija dok je za Englesku nastupio 57 puta i postigao deset golova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar