Ceca stigla u Kosovsku Mitrovicu

Svetlana Ceca Ražnatović stigla je u Kosovsku Mitrovicu, gde će danas održati koncert ispred studentskih domova i pružiti podršku mirnim protestima Srba.

Zabava 08.12.2018 | 13:03
Ceca stigla u Kosovsku Mitrovicu
FOLK diva Svetlana Ceca Ražnatović stigla je u Kosovsku Mitrovicu, gde će u podne održati koncert ispred studentskih domova i pružiti podršku mirnim protestima Srba koji se protive uvođenju takse od 100 odsto na robu iz Srbije. Pevačica je na prelazu Jarinje bez problema ušla na teritoriju Kosova i Metohije.

Prethodno je kosovski ministar kulture tražio zabranu ulaska Ražnatovićeve, jer nije poslala zahtev za ulazak na Kosovo.

Pevačica je nakon što je stigla u našu južnu pokrajinu za "Novosti" istakla kako se oseća:

- Presrećna sam i prezadovoljna sto sam došla u Kosovsku Mitrovicu i što na ovaj način mogu da pomognem našem narodu u pravednoj borbi za svoja prava - rekla je Ceca.

Kako je Ceca u poslednje vreme veoma aktivna na društvenoj mreži "Instagram", sa pratiocima je podelila fotografiju i snimak sa administrativne granice.





Novosti
foto:internet

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milos

08.12.2018 15:40

Stace ona tamo reskira?

ODGOVORITE
Name

žalosno

09.12.2018 10:52

U ovoj situaciji čak ne važi ona "hljeba i igara", jer ovdje ni hljeba nema. Sramno postupanje rukovodstva Srbije, da u ovoj očajnoj situaciji šalje kojekakve estradne face. narodu na KiM treba suštinsko rješenje njihovih egzistencijalnih problema, a ne da im bilo koji pjevač staje na muku. Sve u svemu, fuj-bljak za vlast.

ODGOVORITE
Name

Djeneral

09.12.2018 14:37

Mnogo si pametan? Ajd ti nama objasni kako da vlast to reši? Jer treba da ratujemo sa Amerikom? Gledano iz ugla nas običnih gradjana je sve lako. Ali. Kako rešiti a ne ući u oružani sukob. Inače Ceca je otišla u sopstvenoj režiji preko svojih ljudi koji su to debelo naplatili...