Milano: Crnadak na skupu OEBS-a

Ministar inostranih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak učestvuje na 25. sastanku Ministarskog savjeta OEBS-a, koji se 6. i 7. decembra 2018. godine održava u Milanu, u okviru predsjedavanja Italije ovom regionalnom organizacijom.

Bosna i Hercegovina 06.12.2018 | 13:10
Milano: Crnadak na skupu OEBS-a
Crnadak je prije početka sastanka Ministarskog savjeta imao kratke susrete sa italijanskim ministrom inostranih poslova Encom Moaverom Milanezijem, sa ministarkom inostranih poslova Austrije Karin Knajsl, kao i sa ministrom inostranih poslova Slovačke Miroslavom Lajčakom, koji će predsjedavati OEBS-om 2019. godine.



Na 25. Ministarskom savjetu u Milanu učestvuju predstavnici 57 zemalja članica, među kojim su ministrar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov, Turske Mevlut Čavušoglu, Njemačke Heiko Maas, kao i ministri inostranih poslova Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Albanije.



Ministar Crnadak će sutra, 7. decembra 2018. godine imati sastanak sa predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlemom Dezirom.

OEBS je najveća svjetska regionalna bezbjednosna organizacija posvećena radu na stabilnosti, miru i razvoju demokratije u OEBS području.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bot

06.12.2018 15:19

Čisto da ostavim komentar. Da ne prođe vijest bez komentara. Očigledno nikoga ne zanima.

ODGOVORITE