Čelsi ponudio Azaru platu od 335.000 evra sedmično!

Belgijanac na potezu. . .  Uprava Čelsija čini sve da ubedi najboljeg igrača "plavaca" Edena Azara da produži ugovor.

Fudbal 07.12.2018 | 15:00
Čelsi ponudio Azaru platu od 335.000 evra sedmično!
Belgijanac je uveliko obasut ponudama sa svih strana, najkonkretnija je ona iz Madrida od Reala, ali Čelsi ne želi lako da se odrekne njegovih usluga.

Roman Abramovič je spreman da Azara sa platom od 335.000 evra učini najplaćenijim fudbalerom u klubu, ali Belgijanac još nije prelomio. Zna se samo da neće napustiti klub u januaru.

Poznato je da je Azar više puta rekao kako bi voleo da zaigra u dresu Reala, ali je takođe rekao i da mu je lepo u klubu iz Londona. 

"Sve zavisi od njega. Na stolu mu je novi ugovor, ali samo od njega zavisi da li će produžiti saradnju. Naravno da želim da Eden bude sa nama, ali moja je želja da ostane samo ako i on to isto želi. Dobro znam da uprava kluba ima razgovore sa njim po tom pitanju na nedeljnom nivou", otkrio je Sari novinarima uoči utakmice 15. kola sa Vulverhemptonom. 

U utorak, klub je produžio ugovor sa Sezarom Aspilikuetom, on će ostati na "Stamford bridžu" još četiri godine za platu od 168.000 evra, a Sari je rekao da bi voleo da ugovore produže i Sesk Fabregas i David Luiz.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar