Pozvati Prištinu da ukine mjere

Evropski komesar Johanes Han poručio je danas da će sagovornike u Prištini pozvati da odblokiraju regionalnu saradnju i trgovinu i ukazati da je potrebno što prije se vratiti dijalogu.

Srbija 03.12.2018 | 14:51
Pozvati Prištinu da ukine mjere
On je to napisao na društvenoj mreži Twitter poslije sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Dobar sastanak sa predsjednikom Srbije u Beogradu, gdje smo razgovarali o uvođenju taksi na robu iz Srbije i BiH od strane Kosova, što predstavlja kršenje CEFTA i REA (regionalna ekonomska zona) i reginalne saradnje. Složili smo se da je hitno potrebna deeskalacija", napisao je još Han.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Pregovori i razgovori

03.12.2018 15:26

Baš im je plodotvoran sastanak. Narod KiM je izložen teroru, na milost i nemilost Šiptara, a oni kao deeskalizacija. Gdje je Savez srpskih opština, bilo kakva sigurnost za narod, samo fol neki razgovori i pregovori, šuplja obećanja, koji su apsolutno jalovi i na štetu Srba? Kako je izigran narod, ipak su zaslužili bar malo iskrenosti. Sramno je i neodgovorno ovakvo ponašanje države, prema svom narodu.

ODGOVORITE
Name

Da

03.12.2018 20:04

Ma nema oni su to osudili i izrazili zabrinutost!!! Pa vidite da siptari imaju jace garancije nego sto moze EU dati!

ODGOVORITE
Name

Doris.

04.12.2018 06:54

Šiptari imaju sve osim Ljudskog karakter i straha od Boga.

Name

Jako

04.12.2018 09:25

Daj vućiću sad imaš šansu uradi nešto za kosovo digni vojsku digni narod baš sad je EU u krizi ja ikad sad imaš šansu uradi nešto sadje kraj nećeš valda sto godina dase ganjaš sa šiptarima svesi dopustijo dase narod hapsi nemaju niko pravo

ODGOVORITE