RL: Ubjedljiv poraz Partizana, uz "hvala navijačima"!

Crno-beli su u 7. kolu Regionalne lige bili lak plen za prvoplasiranu ekipu zagrebačke Mladosti.

Ostali sportovi 02.12.2018 | 09:15
RL: Ubjedljiv poraz Partizana, uz "hvala navijačima"!
Duel sedmostrukih prvaka Evrope, u subotu uveče na "Banjici", ličio je na borbu Davida i Golijata, u kojoj slabiji tim ipak nije imao šansi da izbegne ubedljiv poraz.

Partizan - Mladost 4:12 (1:3, 1:7, 1:1, 1:1).

Zagrepčani su održali stopostotan učinak u Regionalnoj ligi i ostali su na "plus pet" u odnosu na drugoplasirani Jug, dok je Partizan pretposlednji, sa bodom više od splitskog POŠK.

Na poluvreme se otišlo sa 10:2 u korist Mladosti, pa se drugi deo utakmice sveo na odrađivanje posla.

Za Partizan je ova utakmica bila važna i kao prva posle apela javnosti da se klubu finansijski pomogne, kako bi tokom zime bilo omogućeno grejanje legendarnog bazena, kako za potrebe prvog tima, tako i za mlađe selekcije.

Estradna zvezda Jelena Karleuša odazvala se uplativši 100.000 dinara,  čime je dala primer mnogima, prvenstveno vodećim ljudima našeg trofejnog sporta.

Crno-beli su se na društvenim mrežama javno zahvalili navijačima koji su kupili ulaznice i došli na utakmicu, mada je utisak da je u ovakvoj situaciji moralo da ih bude i više...

PARTIZAN: Vlahović, Vićković, Kasum 2, Branković, Radulović, Tomić, Adžić, Andrejević 1, Barać, Radanović, Radonjić, Kikaleišvili, Bulajić, Smiljević.

MLADOST: Marcelić, Radu 2, Miloš 3, Čagalj, Ćuk 1, Petković 2, Samardžić, Lazić 2, Fabris, Biljaka, Buljubašić, Harkov 1, Jurlina, Herceg 1.

Lavovska borba je ono sto nas povezuje! Zajedno cemo pobediti! Necemo dozvoliti da se takva nacionalna vrednost kao sto je VK Partizan ugusi! Nema predaje!!!

REZULTATI 7. KOLA:

Mornar - Jadran Herceg Novi 10:12
Jadran Split - Šabac 16:7
Partizan - Mladost 4:12
POŠK - Jug 7:14

odigrano u petak:

Primorac - Crvena zvezda 6:6

TABELA: Mladost 21, Jug 16, Jadran HN 15, Jadran Split 13, Mornar 9, Šabac 9, Primorac 7, Zvezda 5, Partizan 4, POŠK 3.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar