Pamer operisao srce u Tuzli

Austrijski ambasador u BiH Martin Pamer operisan je juče u Centru za srce BH u Tuzli.

Bosna i Hercegovina 30.11.2018 | 10:33
Pamer operisao srce u Tuzli
On je na svom „Fejsbuk“ profilu objavio informaciju da su mu u bolnici ugradili dupli bajpas jer je bio pred srčanim infarktom, piše Klix.ba. 

– Imao sam mnogo sreće, moglo je za sve biti kasno. I sve ovo uprkos činjenici da vodim zdrav život i bavim se sportom. Tek za tri mjeseca ću opet moći na noge – napisao je Pamer koji početkom 2019. odlazi s funkcije austrijskog ambasadora u BiH.

(Srpskainfo)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

nostalgija

30.11.2018 10:55

PA DA.DR KABIL NE SJEDI U SKUPSTINI KO NASI IZ BIJELJINE.COVJEK RADI.I MOM OCU IZ BRCKOG STENTOVE UGRADIO I UCIO MLADJE KOLEGE KAKO SE SAVJESNO RADI.A ETO SRBIN IZ BRCKOG..AMBASADOR IZ AUSTRIJE..A KOD NASIH..AKO IMAS PARA DODJI IM PRIVATNO..I TAKO U KRUG DOK NE CRKNES...DIGNU NOS U BOLNICI..SESTRE SE DERU VICU..NEMA TERMINA..STA HOCES..KUD SI NAVRO...CESTITKE ZA DOKTORA KABILA I EKIPU STO SI SPASIO AMBASADORA NEK JOS MALO NERVIRA DODIKA...

ODGOVORITE
Name

Aqua

30.11.2018 12:49

Drugo je kad dr ima diplomu koju je znanjem stekao kroz godine skolovanja a sasvim drugo kad se dr postaje u kafani i plati tj kupi diploma doktora. Svaka cast dr.Kabilu

Name

U zdravlju

30.11.2018 11:49

Brz oporavak!

ODGOVORITE
Name

Dda

30.11.2018 13:59

Pored stručnosti Dr Kabila postoji na toj klinici još stručnh ljekara(Dr Softić i mnogi drugi)koji su pravi profesionalci i majstori svg zanata,a posebno fascinira ljubaznost i susretljivost ostalog medicinskog i tehničkog osoblja.Ja kao "spašeni"pacijent time sam posebno oduševljen.

ODGOVORITE
Name

Странац

30.11.2018 16:12

Брз опоравак! Велика је част што странци имају повјерење у наше докторе. Мога стрица из Канаде спасили у тој болници захваљујући брзој реакцији др. Нишића из Брчког. Доктори у Канади после му на контроли рекли да је све урађено што би и они у Канади урадили.

ODGOVORITE