Toni: "Klinci" velika prijetnja Novaku u 2019. godini!

Toni Nadal ne može a da ne pomene Novaka Đokovića. Stric i bivši trener Rafaela Nadala smatra da će Srbin imati velike izazove u 2019. godini.

Tenis 03.12.2018 | 13:30
Toni: "Klinci" velika prijetnja Novaku u 2019. godini!
Pre svega, Nadal smatra da će Đoković imati problem u mečevima sa mladim igračima, poput Karena Kačanova i Aleksandera Zvereva.

Španski stručnjak je u intervjuu za "El Diario Vasko" izjavio da je iznenađen naglim padom u igri srpskog tenisera na poslednja dva turnira sezone, u Parizu i Londonu.

"Istina je da sam rekao ranije da će se Novak vratiti u vrh kad on to bude hteo. Njegov kvalitet je prevelik da bi neko smeo da ga otpiše. Ipak, iznenađen sam time koliko je njegov nivo igre pao u samom finišu sezone. Možda u 2019. sve bude gotovo za njega zbog generacije igrača koja dolazi", rekao je Toni Nadal.

On je upozorio da uće mladi igrači poput Zvereva ili Kačanova tek pokazati koliko mogu.

"Mladi su načinili važan korak ove sezone. Kačanov je pobedio Đokovića u finalu Pariza, Zverev ga je dobio u finalu u Londonu, Denis Šapovalov je najmlađi, ali može još mnogo. Tu je ta jaka grupa u kojoj su Borna Ćorić i Dominik Tim kojima nedostaje završni korak. Rafa, Rodžer i Novak kao i ostali, znaju dobro šta ih čeka u duelima sa njima", zaključio je Toni Nadal.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar