Kuerten: Novak će biti najbolji i u 2019. godini!

Trostruki osvajač Rolan Garosa, Brazilac Gustavo Kurten, smatra da će Novak Đoković uz Rodžera Federera i Rafaela Nadala obeležiti i narednu sezonu.

Tenis 25.11.2018 | 21:30
Kuerten: Novak će biti najbolji i u 2019. godini!
Kuerten, koji je u Londonu prisustvovao ATP tur finalu između Đokovića i Aleksandera Zvereva, smatra da je srpski teniser izazov za sve i igrač kojeg je teško pobediti.

"Bez sumnje, Novak je igrač koji je sada izazov za sve, neko koga je teško pobediti. Na startu sezone mu je bilo teško, a sa svim tim problemima koje je imao, i naročito posle povrede, bilo je teško održati najviši nivo igre. Ali vratio se i nekako mi se čini da je najspremniji, neko je ko bi mogao da osvaja velike titule", smatra Kuerten.

Kada je reč o 2019. bivši broj jedan svetskog tenisa kaže da će "velika trojka" i dalje voditi glavnu reč.

"Verujem da smo završili sezonu sa tom garancijom da će u tri ili četiri godine glavni protagonista biti Đoković, dok će Rafa Nadal i Rodžer Federer morati da nađu rešenje da mu pariraju. Oni su nekako najbliži tome, ali Novak ima više prostora da za još jednu uspešnu godinu. Ne znam koliko je ozbiljna povreda Nadala, ali vidim da želi da se bori za mesto broj jedan", zaključio je Brazilac.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar