Putin nije sprečio stavljanje Kosova na dnevni red Skupštine Interpola

Rusi su podržali usvajanje tog dnevnog reda, iako je i samo stavljanje te tačke na dnevni red sednice Interpola grubo kršenje pravila i Statuta

Srbija 19.11.2018 | 19:12
Putin nije sprečio stavljanje Kosova na dnevni red Skupštine Interpola
Sutra je dan odluke. Glasanje o zahtevu Prištine za članstvo u Interpolu, prema programu Generalne Skupštine ove međunarodne policijske organizacije trebalo bi da se održi sutra u Dubaiju. Ovoj odlučujućoj rundi prethodilo je odlučivanju o stavljanju zahteva privremenih organa vlasti na Kosovu na dnevni red ovog zasedanja. Tom zahtevu nisu su usprotivili predstavnici Rusije, našeg tradicionalnog saveznika u borbi za očuvanje teritorijalnog integriteta i suverentita nad Kosovom i Metohijom. Naime, kako saznaje Telegraf, Rusi se nisu ni obratili ovom telu.

U ime Srbije, a protiv samog uključivanja pitanja prijema Kosova na dnevni red, posle intervencije srpske delegacije, govorili su Španija, Kipar, Kina, Sirija, Venecuela, Surinam, a u korist uključivanja te tačke su govorili predstavnici SAD, Francuske, Gvajane.

- Rusi nemaju instrukcije od svoje Vlade da govore, ali će glasati. Usvojen je dnevni red sa Kosovom kao tačkom dnevnog reda pa će se u sutra glasati o Kosovu - saznaje naš portal.



Naime, Rusi su podržali usvajanje tog dnevnog reda, iako je i samo stavljanje te tačke na devni red sednice Interpola grubo kršenje pravila i Statuta.

Direktor Međunarodnog instituta za bezbednost Orhan Dragaš kaže da ne treba izgubiti iz vida da Rusija gleda prvenstveno svoj interes, pa i kad je pitanje prijema Kosova u ovu policijsku organizaciju, budući da se priča da će sledeći šef Interpola upravo biti Rus, general Aleksandar Prokopčuk.

- Iako je Interpol policijska i ekpertska organizacija, a njene članice mogu biti samo zemlje članice UN ovo je danas pre svega političko pitanje i prema njemu se svi tako odnose. U prilog tome da velike sile gledaju samo svoj interes govori i činjenica da je i Rusija glasala za stavljanje na dnevni red pitanje prijema Kosova u Interpol, iako je i samo stavljanje na dnevni red tog pitanja grubo kršenje pravila i Statuta te organizacije. Međutim, ponoviću, i u ovom slučaju Rusija gleda samo svoj interes i ne želi da se konfrontira sa velikim silama budući da želi da sledeći šef Interpola bude upravo iz njihove zemlje - kazao je za naš portal Dragaš.



Kako je napomenuo, naša diplomatija, ministar policije i predsednik Aleksandar Vučić uložili su ogromno vreme i napore da ubede članice Interpola u štetnost prijema Kosova u tu organizaciju, kao i na kršenje međunarodnog prava i pravde.

- Međutim, odavno već međunarodno pravo nije aršin prema koje se veliki vladaju već sila i međunarodni uticaj koji imaju - istakao je Dragaš.

U prilog ovome, govori i današnja izjava potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića iz Dubaija gde se održava Generalna skupština Interpola.

Kako je rekao postoji namera da se zbune države o načinu kako se glasa, navodeći kako će biti moguće ostvariti uvid u rezultate glasanja, a svesno izostavljajući činjenicu da se to ne odnosi na tajno glasanje.

- Pored nejasnih obaveštenja, koja su ne samo neblagovremena, najavljuje se i procedura da ukoliko dođe do glasanja u kome tzv. ''Kosovo'' ne dobije potrebnu većinu za ulazak, da će se potom odrediti pauza, a onda nakon pauze ide se na novo glasanje. To je potpuno suprotno pravilama koja jasno govore da će se održati dva glasanja, bez pominjanja ikakve pauze. Očigledno da će svi pokušaji biti uloženi da se u toj pauzi obezbedi potrebna većina ukoliko je ne bude bilo u prvom glasanju - objasnio je ministar Stefanović koji predvodi srpsku delegaciju u UAE.



On ističe da je očigledno da se politizacija procesa nastavlja na način da se stvara sumnja da li ćemo sutra imati optužnice o kojima će se politički odlučivati, da li će se odlučivati na političkom nivou, ko će biti optužen i da li će biti procesuiran.

S druge strane, ministar spoljnih poslova Kosova Behdžet Pacoli je ocenio da glasanje u utorak o prijemu Kosova u Interpol predstavlja dobar početak, pošto je rat protiv organizovanog kriminala i terorizma cilj Prištine.

I drugi predstavnici kosovske vlade optimisti su u vezi pozitivnog odgovora članica Interpola, mada su naglasili da Srbija ne prestaje da lobira protiv prijema Kosova u tu organizaciju.

(Telegraf) 

Komentari / 77

Ostavite komentar
Name

BRAĆA

19.11.2018 18:16

BRAĆA!?

ODGOVORITE
Name

izraelac

19.11.2018 18:33

a vi meni ne vjerujete da su izraelci naši pravi prijatelji... to vam sad hahhahahah

Name

labud

19.11.2018 18:35

To Srbi misle tako,ne vjerujem da i Rusi tako misle.

Name

Milko

19.11.2018 18:40

tacno su tempirali sastanak Interpola u dan kad nas precjednik nema vremena jer polaze zakletvu. Inace bi on nazvao Putina i dao mu uputstva.

Name

Joksimović Pale

19.11.2018 19:01

Eto braće rusa , zaboli runje za Srbe ko za lanjskim ne zavaravajte se puno s njima. Oni gledaju interes samo. Vise vole sirijce nego nas

Name

Putin

19.11.2018 19:20

Sutra ce se Rusi skupa sa ostatkom svijeta tako popisat po Srbiji. Zivi bili pa vidjeli.

Name

Baja i Putin (uživo)

19.11.2018 20:01

ALO...da...Mile ovde...o đes Mile...jes položio zakletvu...ma jesam...štaj ovo u Dubaiju...interpol, Kosovo te stvari..?? jbga Baja...da izvineš...Albanci podmazali dobro...Nije ti to fazon Putko...ja došo na formulu...znaš ono folovi golovi, slikanje a ti meni sa Hašimom po hodnicima se sastaješ...ama jeb** ga...ajd vidimo se na konjskim trkama u Sočiju, ponijet ću domaće rakije i svježe jagnjetine...vidit ćem noj novi helić...zvijer..hhahaha...ajd Baja žurim..voZdra Putko..

Name

Crni Gruja

19.11.2018 20:59

Sad vam krivi Rusi. A to što se Vučić liže dupe zapadnjacima to vas ne zanima. A sve je to Vučić u Briselu dogovorio.

Name

Re

19.11.2018 21:52

Sta je ovo bre svi nas mrze,nece niko sa nama pa i braca nasa.

Name

Skeptik

19.11.2018 18:16

Ha ha ha... a Vučić tvrdio kako je Tači ganjao Putina po Parizu da se slika s njim. A sad Vučić može da se slika....Rusi prijatelji.....Putin...najveći Putin...ha ha ha

ODGOVORITE
Name

nemate vise Alija

19.11.2018 19:58

Srbine moj niti kome trebamo niti nam ko vjeruje Svi pravoslavci na.m okrecu ledja .Jedino no nas podrzavaju migranti Zivu bili pa vidlili

Name

RE ,

19.11.2018 21:03

Ako Vučić nije uganjao Putina jest Marića, opet priča nebuloze u Ćirilici. I opet je ponosan. I Srbija je u privrednom usponu, cifre govore o uspjehu, Vučić o ciframa. Slušaj narode, statistika sve kaže.

Name

ja

19.11.2018 18:17

Vidim da je Nebojša Stefanović u prvom redu.U prvom redu vjerovatno sjede ministri a tu je negdje i Mektić

ODGOVORITE
Name

007 Бонд

19.11.2018 18:19

Да се не лажемо, Србија никад неће ући у ЕУ. Србија никад неће да призна независно Косово. Србија ће само да реши сва ЕУ поглавља, и прихватиће европске прописе и регулативе, и само због тога ће у Србији и бити боље. БиХ такође никад неће ући у ЕУ, јер имате Републику Српску, а она/ви радите све што ради Србија. ...Србија такође никад неће ући у НАТО, али, НАТО ће сам да се наметне Србији, и биће главни ,,партнер'' Србије (за овај део Европе).

ODGOVORITE
Name

Saban

19.11.2018 18:39

Jes kad bi se pitalo vas u RS i Srbiji al na srecu pita se Nato a Rusija samo moze da se pomiri sa takvim stanjem

Name

analiticar

19.11.2018 18:39

Da si malo vise cito znao bi jer se kod Srba istina krije da je 1996 Milosevic nudio Olbrajtovoj da Srbija udje u NATO i da izgrade vojnu bazu.Olbrajtova je lijepo odgovorila da nisu zainteresirani za takvu ponudu.

Name

re

19.11.2018 18:46

Kad dodjete jednom pameti da se prestanete busati u istoriju e tad ce Srbiji i Srbima biti bolje. I kad si kazete da je bilo pogresne politike od Milosevica pa do Vucica.

Name

Радојица

19.11.2018 19:00

Волио бих да буде тако како кажеш само што бих ја разрадио радњу на мало дужи период. Језичак на глобалној ваги незаустављиво ће прећи на страну Кине и Русије како војно тако и економски. А тад се ситуација за Србе драстично мијења. Кад Руси поставе Турски (јужни) ток и удуплају Сјеверни ток став Њемачке и осталих европских земаља ће се заокренути за 90 степени а можда и више. Европска унија може и мирно да се распадне.

Name

@ Radojica

19.11.2018 19:15

Da eto Rusi i Turci ce da rasture EU,na Srbijanskim i portalima RS se evo vec 30 godina EU raspada i kako Dolar propada i nikako da se raspadne.Niko ne razmislja sta bi znacio raspad EU za Srbiju i RS.Eno Kinez i Rusi jedva cekaju propalu ekonomiju Srbije da im se pridruzi,sta ce im sirotinja ni gaca na sebi nemaju.

Name

Re Radojica

19.11.2018 19:58

Daj broj od dilera. Roba mu je prva klasa!

Name

Радојица

19.11.2018 21:05

Русија је показала своју моћ у Сирији а Сирија је много битна геостртегијски а и као прекретница у односима запада и Русије. Кина за коју годину постаје водећа економија у свијету са тенденцијом даљег раста. Кина од земље гдје је постојала највећа пиратерија технологије постала је друга земља по улагању у нове технологије. Комбинација Кина (економски гигант) и Русије (војни гигант) полако али сигурно преузима примат на глобалном плану. Западу је пропала тактика економског изнуривања Русије која се вратила на глобалну мапу као незаобилазни фактор. То се види и по параноичним западним антируским медијима. Само док прораде Јужни и дупли Сјеверни ток све ће вам се указати. Украјина аутоматски постаје слијепо енергетско цријево и тотално небитан фактор који више никад неће смјети ни помислити изазвати енергетску кризу јер неће бити у могућности да то ураде. А од јефтиног руског гаса ће зависити конкурентност европске индустрије.

Name

Re

19.11.2018 21:52

Ti Radojica imaš problem sa mozgom.

Name

Радојица

19.11.2018 22:29

Обожавам кад неко води аргументовану дискусију

Name

Dzoo

20.11.2018 05:20

Radojica@moj crni Radojica ocito nevidis a imas oci ocito amo gledas Hepy i rts placaj tv pretplatu pogledaj malo svetske tv kuce o cemu pricaju bice ti lakse veruj.

Name

pop

20.11.2018 06:58

Priznat ce Vucic sve samo da ostane na vlasti.

Name

Re 007

20.11.2018 07:51

Tačno neće,dok Čeda ne dodje za premijera,a on je sledeći na redu.Jednostavno kada se ispune svi uslovi i ostane samo Kosovo biće izvršen pritisak na rukovodstvo Srbije,ako ne,ostavke,smjene,svijet ima načina i dobro to zna.U igru uskače,već odano pripremljen Čedo Jovanović i ostala družina drogeraša i lopova.Scenario već poznat na ovim prostorima u slučaju RS,dovođenje Dodika i lopova i podrška sve dok radi na uništenju RS.

Name

075

20.11.2018 08:11

@Радојица Oprostite ali što Vi koristite ili da li Vi vidite kako treba etc.

Name

075

19.11.2018 18:21

U politici ne postoje PRIJATELJI nego samo postoje INTERESI!!

ODGOVORITE
Name

kobra

20.11.2018 09:46

Rusija je uvjek gledala samo sebe i svoj licni interes,Srbija,cuj Srbija je za Rusiju zadnja rupa na svirali,bila i ostala,procitajte malo istoriju,pa se uvjerite koliko nam je Rusija bila prijatelj,ama NIKAD.

Name

Dzoo

19.11.2018 18:25

Bravo Srbi idemo slozno za Ruse.E tesko nama.De neka me demantuje gde nas nisu izdali osim one rezolucije ako cemo ljudski trebali su i nju podrzati nasi veliki vozdovi su dozvolili sramotu pravoslavnog zivlja.

ODGOVORITE
Name

Re

19.11.2018 21:39

Bas tako. Na spomen Putina i Rusa pjenimo kao padavicari.

Name

izraelac

19.11.2018 23:24

A na svijeckom prvenstvu u sociju se vijorila zastava kosova jos prije 2 godine... samo nas nasi mediji dezinformisu al saznacemo uskoro zasto je tako bilo .. mafija mafija

Name

Vise Lara mnogo muzike

19.11.2018 18:25

Para vrti gdje BURGIJA NEĆE ,, lova je u pitanju kakvi prijateljski interesi . Koga Rusija pomaze loše se proveo

ODGOVORITE
Name

Stranac

19.11.2018 18:26

A zato se Putko grlio i ljubio prije par dana sa Tachijem joj braco srbi sta cemo sad izdase nas i i tata i mama(Rusija i Putin)

ODGOVORITE
Name

Re

19.11.2018 21:41

Poslacemo im ukor za neprimerno ponasanje.

Name

Rex

19.11.2018 18:27

A zasto bi? Nije Srbija velesila a Rusija njen vazal. Pa sta to Srbija radi sem demagogije.?Sve su pristali sto Zapad trazi. Vucic je najveci demagog u istoriji politike.

ODGOVORITE
Name

Zoka

19.11.2018 18:34

Neki dan posta francuska neprijatelj od "vekovnog prijatelja" , danas putin (milin idol) crna gora nam ne valja, hrvati nam idu na zivce a o bosnjacima i siptarima da i ne govorimo. Ko osta ? Kinezi? Da im vucic salje svinjske pappke u zamjenu za letece automobile??

ODGOVORITE
Name

feroLino

19.11.2018 19:44

Bravo Zoka

Name

Goran

19.11.2018 20:30

Zoka, zaboravio si kompletan mrski zapad, NATO, slobodne zidare i sorosevce. Nikog od njih organiskt ne podnosimo. Ponovo smo ostali sami...

Name

Roki

20.11.2018 06:56

Nemoj tako Zoka. Šta je sa francuskim desničarima? Šta je sa austrijskim desničarima? Nije tačno da nemamo prijatelja u svijetu.

Name

Zooka

19.11.2018 18:45

Vatajmo se trulog Zapada, Kojoticu - Vucicu nemoj nas vise lagati, Rusi braca?!?!

ODGOVORITE
Name

Veteran

19.11.2018 18:52

UVIJEK SAMO ,,USE I U SVOJE KLJUSE,,jeste stara izreka ali vrijedi za sva vremena..

ODGOVORITE
Name

INTERPOL

19.11.2018 19:00

Emirati placaju pola budzeta za Interpol i naravno da su insistirali.

ODGOVORITE
Name

re

19.11.2018 21:05

Bravo,oni i Arabija lobiraju za Kosovo. Sto se tice Rusije nista me ne iznenadjuje. Svi politicari tj marijonete sa Balkana rade za istog gazdu.Nikakve oni veze nemaju sa Putinom.samo to nas narod ne svata.Mi smo ti neiskreni,koji zelimo sa jednom na dvije stolice. Nema Srbina da vodi Srpski narod i drzavne interese.......!!

Name

Ko je prvi počeo

19.11.2018 19:07

Ko je prvi počeo? Ko se u Turskoj slikao sa Porošenkom i rekao da priznaje cjelovitost Ukrajine? Ko je u Beogradu ugostio Porošenka i ponovio da se zalaže za cjelovitost Ukrajine?

ODGOVORITE
Name

Od srca

19.11.2018 19:13

Putin uzeo Krim, pa se cjenka preko Kosova. Caka se da se ljudi naviknu da je Krim pod Rusijom i Kosovo pod Albancima, pa da se na nekoj od buducih sjednica usvoji "postojece stanje" kao cinjenica. Sve je to veliki biznis zapada i Rusije, samo mi nije jasno zasto se mi toliko brinemo i koliko procenata nas ce sutra imati dovoljno para da jede, obuce se i da djetetu marku-dvije da kupi sebi nesto na odmoru u skoli?

ODGOVORITE
Name

ha...ha..

19.11.2018 19:18

Zapad zakon

ODGOVORITE
Name

Bošnjak

19.11.2018 19:23

Đesu vam braća Mongoli iz Stepa da vam štite Kosovo? Bolje ovi naši poturčeni grci iz carigrada nego ta vaša Kosooka braća hahahahahhah

ODGOVORITE
Name

Hamis

19.11.2018 19:28

hahhaha brat Putin ,Rusi itd .Novcanice Srbi moji dragi ,Hasim za 5 minuta na hodniku sa Putinom dogovorio vise nego Vucic na 16 sastanaka

ODGOVORITE
Name

re

19.11.2018 21:24

Svaka cast gospodine,ovo je najbolji komentar.

Name

Propas

19.11.2018 19:33

Kakva Rusija,dok ovako razmišljamo i lemi i AV nam prosipaju rusofobiju nama nema spasa,nema nam posla,nema preko grane,iz RS-A mogu do B.Broda i nazad.Pa nebi djeca najviših funkcionera iz Rusije živjela i studirala u SAD. Srbi sa svojim vodama se udaraju u prsa a plata 300e dok njihove porodice milione valjaju i pričaju prazne price ...Pozdrav iz RS.

ODGOVORITE
Name

Лука Лабан

19.11.2018 19:57

Путин је једна смрадина обична, срби му ништа не значе. Ми смо му битни док преко нас може остварити своје циљеве.

ODGOVORITE
Name

Brisel

19.11.2018 20:12

Popišaj više I Interpol Srbija treba da napusti saradnju sa Interpolom odmah.Pustili su Divjaka ,Haradinaja,Ganića.....znači da Srbija nije priznata kao država I članica NATOA..

ODGOVORITE
Name

ruxell

19.11.2018 20:45

Srbija je zloupotrebljavala interpol, sada će Albanci uzvratiti sličnom mjerom

Name

Ruski brat

19.11.2018 21:06

ruxell, koga će albanci da stave na potjernicu? Svi osumnjičeni srbi su odavno isporučeni Hagu. Osim toga, ako zaista vjeruješ u Haradinajevu nevinost, onda mi je sve jasno.

Name

Šta Očekujete Od Rusa

19.11.2018 20:52

Ljudi su lepo tražili da njihov humanitarni centar u Nišu dobije isti status kao nato vojnici u Srbiji i Vučić ih zavlači već 6 godina? Nisu ni Rusi sisali veslo!

ODGOVORITE
Name

Ruski brat

19.11.2018 20:57

Ako rusi nisu odbili da se zahtjev uvrsti u dnevni red, ne znači da će sutra glasati u korist albanaca. Rusi su uvijek bili diplomate.

ODGOVORITE
Name

ZOKI

19.11.2018 21:05

Moj deda je uvijek govirio:"Jadan he onaj Narod koga je Rus branio i Jevrej hranio".

ODGOVORITE
Name

Sa Amerikancima si uvijek na čisto

19.11.2018 21:33

U Americi penzioneri koji su zdravi rade kao pomoćno osoblje u raznim ustanovama. Tako daju svoj simbolični doprinos zajednici u kojoj žive a usput zarade nešto i novca. Kod nas je to takođe moguće, samo treba imati ideju šta bi to oni mogli raditi. U tom smislu evo jednog prijedloga https://www.mojstan.org/blog/216-domacini-pronasli-nacin-da-zarade-obroman-novac-izdaju-stanove-za-1-000-zive-u-tudem-za-150-eur nema tu mnogo posla a za penzionere i više nego dovoljna zarada.

ODGOVORITE
Name

Nek je živa glava

19.11.2018 21:43

Situacija u Dubaiu je takva da je sada najvažnije da se srpska delegacija vrati, čitava i neokrnjena, bez ožiljaka i posljedica po članstvo. Da se bezbjedno vrate i one članice što na starlete liče. Sa robom iz šopinga, naravno.

ODGOVORITE
Name

Prika

19.11.2018 21:54

jesul Rusi izrazili zabrinutost?? Ocigledno se Putin u Parizu dogovorio sa Tacijem

ODGOVORITE
Name

Sudija

19.11.2018 21:58

Eee moji Srbi, nas izgleda niko ne voli, a i kako bi nas volio kad smo prave prelivode i ovdje kod nas al i u Srbiji. Lazemo, krademo, obmanjujemo, varamo, zamajavamo i sebe ali i druge, pa nas zbog toga niko ne voli, cak ni nasa "braca" Rusi. Mi zivimo na pogresnim poimanjima zivota i svijeta, gdje vlada samo interes a mi mastamo i lazemo i sebe i druge da ce nas Rusi stititi i podrzavati. Rusi podrzase Kosovo, a nama daju stare Avione, koji skuplje kostaju dok se remontuju nego sto vrijede.

ODGOVORITE
Name

Rade

20.11.2018 07:03

Za sve su krivi naši bolesni mitovi i izmišljena istorija! To što mi učimo u školama, to su sve izmislili Vuk Karadžić i braća Grim. Mi smo čak i Karadžića prekrstili u nekakvog Stefanovića, jer nam smeta njegovo tursko prezime. Stoka smo mi velika, ali ja i dalje smstram Ruse našom braćom. Nisu oni krivi što smo mi prelivode i govna, oni gledaju svoj interes. Tako ti je to.

Name

INTERPOLIZACIJA

19.11.2018 22:53

PREKOSUTRA CE SIPTARI DODIKA STAVIT NA CRVENU INTERPOLOVU POTJERNICU

ODGOVORITE
Name

Pablo

20.11.2018 07:04

Naviknuo je on biti na nekakvim listama.

Name

Dubai

20.11.2018 00:08

Mozda je ovo samo odgovor Putina na sedenje Vucica na 2 stolice!?

ODGOVORITE
Name

austria

20.11.2018 06:04

Eh moje budale nepismene i zalupane ita koga rusi staju samo gdje je zlato pare kapital a od vas bijede samo koleru covjek da dobije

ODGOVORITE
Name

Pablo

20.11.2018 06:53

Rusi se popišaše na Srbe.

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

20.11.2018 07:03

Sad ce i računi za Migove,haha,one lego Migove,e moje budale

ODGOVORITE
Name

Q

20.11.2018 07:28

Kad ce proci ta fama ta suplja prica braca Rusi.Sta ako smo pravoslavan narod .Pa i Bugari i Grci a i Crnogorci su pravoslavan narod eto i Ukrainci i nisam cuo nikad nikog od nji da kaze Majka Rusija mi i Rusi braca.To samo mi ludi Srbi buljezgamo bez veze.Po tom znaci i svi muslimani su braca pa irak i Iran rat trajao vise od 30 god.Rusi su vele sila kao i Ameri pa i velesile neki zemalja EU ali one gledaju svoje interese.U politici nema ljubavi ima samo Interes.Ovo je poruka Vucicu kao ono u Parizu da nema zezancije biraj stranu .Ali nase medije to razvodnjavaju da ono u Francuskoj je namjerno napravljeno pa samo budala mmoze misliti da Putin ili bilo koji ozbiljniji drzavnik i njihove sluzbr nemaju informaciju ko gdje sta kako a kamoli gdje ko stoji ili nesto drugo.Sta to ko djeca u skoli na velikom odmori trce po hodnicima i igraju se ganje.Pa i tamo ima bar redar.Pa evo poslje francuske fodje i Spanija i tamo na tekmicenju karatasa Kosovska zastava pa evo sad i braca Rusi priznali Kosovskibpasos o cemu mi ovde pricamo.Sta je to putin Uradio prodao Srbiji stare avione kojima je rok upotrebe istakao i jos popravke i rezervne djelove kupujemo iz Rusije ej uzelli su nam NIS djabe bez para zajebali bas.treba sto prije priklonoti se EU kakva god ona bila i onak nam djeca odose u EU.Treba uci i u NATO.Mali smo mi da bi se kurcilintako velikim silama a daleko daleko smo od Rusije.Prolaze vozovi ibu jednom smjeru EU i Amerike i u drugom Rusije nas vagon stoji na slepom koloseku i ako se ne prikaci negdje vozovivodose a mi cemo i dalje ostati na slepom koloseku necemo biti nigdje.Srbija je vreca za udaranje treniing na kojoj vjezbaju i kedni i drugi.Zbog nase gluposti usljivi politicara nase tvrdoglavosti zivi bili pa vidjeli doce na red i Sandzak a i Vojvodina.Sjedeci na dve stolice Srbija nema cime da trguje sa velikim silama .Ako je sa jednom zamjeri se drugoj ili obratno .Ovako smo ni na nebu ni na zemlji zamjerili smo se i na obe svjetske sile.Dabas su neka nova vremena kazemo necemo u nato oni su nas bombardovali.Pa tukli su se i Njemci i Drancuzi pa su opet zajedno nemoramo se voliti ali moramo suradjivati.Pa Njemci su nas u drugom svetskom zgazili pa smo poslje rata nahrlili a i sada trcimo u tu zemlju glavom bez obzira.Pa vecina zemalja koja je u EU i natu su nas bombardovale uz blagoslov Rusije pa opet bjezimo u te zemlje prvenstvena Austriju Njemacku Italiju itd.Rusi su Rusi prica za sebe mi trebamo gledati nas i nas narod koji niko negleda.Evoo citam pola juga Srbije radi u Bugarskoj ej a zasto pa zemlja u EU u Natu a i ratovali protiv nji.tako da od dva zla treba izabrati manje kako god da izgledalo u ovom slucaju to nuzno zlo je EU i NATo.Jer mi i jesmo bilini smo dio Evrope.Sljedece poslje Interpola bice vojska Kosova pa i stolica u OONe a i priznanje htjeli mi to ili ne zeljeli mi to ili ne zeljeli. I cim prije svega toga budemo svjesni bolje cemo proci.Cekati neka bolja vremena pa pokusati vratiti Kosovo .Poz dobri narode.

ODGOVORITE
Name

Igor

20.11.2018 07:32

Ma nije moguće!!!!! Majčica Rusija???

ODGOVORITE
Name

Nenad

20.11.2018 07:35

Nemogu da vjerujem šokiran sam, zar i ti brate Putine i majko Rusijo.

ODGOVORITE
Name

Jasno

20.11.2018 07:58

Putin nemože da zaspi,niti da se probudi,a da ne pomisli šta li Vučić,Dodik i oni tamo rade.Ovde narod zamlaćuju potpomognuti Lazanskim,drecunom i slicnm plaćenicima.Putin radi procjenu na globalnom nivou,u interesu imperije.i svakako gleda da nanese što manju štetu saveznicima ali nikako u korist svoje štete.

ODGOVORITE
Name

Penzioner

20.11.2018 08:00

Pustite ljudi Rusiju i priđite SAD.Sve će za Srbiju biti drugačije od bržeg ulaska u EU, pa treba ući i u NATO, a ove što nas zovu braćo odašovit.Pogledaje od bombardovanja pa do sada šta su oni uradili za nas osim što su nam podvalili stare avione koje smo platili pa se kurčimo.

ODGOVORITE
Name

Rale

20.11.2018 08:11

Sve dok se Srbin neriješeni Miloševićevih misli i ljudi i Marica koji veliča i intervijuse njegove mislioce nema nama ni E od evrope niti normalnog svijeta

ODGOVORITE
Name

Lana

20.11.2018 08:25

dragi moji srbi budimo složni niko nam nemože ništa štose ljutite na druge mi smo puni lopova izdajica moni nije kriv niko znam za kalulike za islam dasu nam dušmani volite i poštujte svoje lako ćemose odbranit pogledajte samo crnogorce kakvisu pogledate kućne lopove pilitičare izdaice prvo treba smaket lopove izdaice pa onda nešto govorit niko nikog nehapsi druge nacije samo srbe i mi izmeđuse emoj narode žalosno

Name

Cg gcg

22.11.2018 15:06

Sad vas i Rusi mrze. E Srbi pogledajte malo oko sebe. Svi vas navodno mrze vi i dalje istu ploču vrtite

ODGOVORITE