Učenik pretučen ispred škole

Učenik budvanskog srednjoškolskog centra “Danilo Kiš” D. P (16) brutalno je pretučen prije nekoliko dana ispred i u školi kada su ga napala tri mladića iz Bara, prijeteći mu pištoljem.  

Region 19.11.2018 | 15:10
Učenik pretučen ispred škole
Na učenika drugog razreda nasrnuli su mladići od 17, 18 i 19 godina, nanijevši mu teške povrede, pišu crnogorske “Vijesti”.

Ljekarskim pregledom u podgoričkom Kliničkom centru utvrđen je prelom vilične kosti kod učenika i hematomi po glavi.

– Sve se dogodilo kada je na kraju prvog časa D. P pitao profesorku da ode do toaleta. Tada je vidio ispred škole drugove i otisao samo da im se javi. Kada je izašao, neko ga je sa leđa jako udario i on je pao. Okrenuo se i vidio njemu nepoznate mladiće. Potom su ga dvojica uhvatila, a treći počeo da udara – navodi se u prijavi policiji.

Mladić je uspei da pobiegne, a čuo je onda prijetnje da imaju pištolj i “da će dobiti svoje”. 

Mladić je utrčao u školu i krenuo uz stepenice, a Barani su krenuli za njim.

– U strahu da uđe u svoju učionicu, jer bi se nasilnici obračunali sa profesoricom, mladić je utrčao u učionicu kod profesora u drugo odjeljenje. Nije uspio ni da izusti da ga jure i prijete mu da će ga ubiti, u učionicu su uletjeli Barani, gdje je nastavljena tuča. Profesor je uspio jednog mladića da odvoji, kada je skočio i učenik iz drugog odjeljenja i spriječio još jednog nasilnika. Profesor je rekao da odmah neko pozove policiju i upravu škole. Mladići su i tada prijetili da imaju pištolj – navedeno je u prijavi.

U školu je došla i majka D. P. koju su pozvali, kao i ujak. Mladić je odveden u Dom zdravlja, a policija je uzela izjave aktera cijelog incidenta.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dhj

19.11.2018 14:54

NASILNIKE .U.TAMNICU.RADI.NASILJA.I.POKUSAJA.UBISTVA..NEVJEROVATNO.DA.TAKVI.KRETENI.NASILNI.ODAJU.SLOBODNI.GADOVI

ODGOVORITE
Name

Brat

19.11.2018 18:07

BALKAN TONE U TAMU, AKO SE NE AKTIVIRA NEŠTO SLIČNO ,, golom otoku,, NEMA NAM SPASA.

ODGOVORITE
Name

.ZAKON.

19.11.2018 20:52

zakon.mora.imat.svoje.ostre.mjere.prema.nasilju.i.nasilnicima..nasilje.i.u.skolama.i.svugdje.mora.biti.svedeno.na.nulu

ODGOVORITE