Šta Jovana nije ispunila Željku?

Željko Joksimović ovih dana radi punom parom. Nakon što je izdao spot za numeru “Menjaj pesmu”, pozivi za gostovanja u emisijama koje pažljivo bira se samo nižu.

 

Zabava 17.11.2018 | 09:16
Šta Jovana nije ispunila Željku?
Ipak, on je navikao da živi ubrzanim tempom života i ovaj način mu ne stvara dodatni stres.

- Ako kažem da sam umoran, gotov sam. Super funkcionišem ovih dana, navikao sam na taj tempo. Ima dosta posla - kaže nam kroz osmeh na početku razgovora Željko.

 Iako u spotovima uvek angažuje prelepe manekenke da igraju, njegova supruga, voditeljka Jovana Joksimović nikada se nije pojavila u ekranizaciji pesme. Proverili smo zašto i Željko nam je odmah otkrio o čemu je reč:

- Ja sam njoj nudio da igra, ali ona voli samo filmove, spotove ne, to pričanje priče kroz spotove nju ne interesuje. Ali, ubediću je (smeh).

 Kantautor otkriva da svoje pesme ne voli da sluša u kolima, dok na pitanje da li numera “Menjaj pesmu” treba da znači da publika mora da promeni pravac popularne muzike koja se sluša, odgovara:

- Osamdesetih godina se govorilo, a i danas se govori da se promeni ploča, kad neko govori jedno te isto, kažu mu: “Daj, promeni više ploču”. Što se tiče moje pesme, to je vrlo emotivna poruka koja na kraju ima srećan kraj, ta pesma me jako radi i siguran sam da će imati dug život - dodaje Željko.

 Trenutno je kako u svetu, tako i kod nas popularna muzika koja u sebi ima autotjun. Međutim, Željko ima jasan stav o tome.

- Ja autotjun imam preko 15 godina u studiju, to je alat koji koriguje sitnice. Međutim, sada je to postala fora. Razumem stilove muzike koji u svojoj strukturi imaju autotjun. Ipak, nisam za to da pevači koji dobro pevaju i imaju integritet kroz glas, koriste tu vrstu algoritma u vokalu. Zamislite da je to koristio Merkjuri ili Pavaroti. Ne bismo imali tu vrstu originala. Nemam ništa protiv tog stila muzike i to treba da postoji, ali ne treba da ga koriste baš svi. To je moje mišljenje - kaže Željko.

Ipak, dodaje da on ne bi snimio duet sa popularnim predstavnikom ovog pravca muzike - Džalom Bratom, niti sa Bubom Korelijem.

- Nisam ja tog stila, tako da nisam za to. Ne bih imao ništa protiv da moja deca jednog dana slušaju tu vrstu muzike. Mi smo slobodoumni ljudi, živimo u slobodnoj zemlji.

 Bogatstvo je biti otac četvoro djece

Željko i Jovana prošlog meseca su proslavili prvi rođendan bliznakinjama Ani i Srni. Otkako su devojčice došle na svet, život kantautora i popularne voditeljke promenio se iz korena.

– Naš se život njihovim rođenjem promenio nabolje, imam malo manje sna i nebrojano mnogo pluseva koje su nam Ana i Srna donele i verujte mi da je pravo bogatstvo biti otac četvoro dece - rekao je on nedavno.

 (Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Jovana

17.11.2018 10:24

Vestica vestica

ODGOVORITE