"Nisam za politiku varanja građana"

- Nije bitno koliko nas ima, bitno je kakvi smo, to je potrebno SDS-u i Republici Srpskoj, kao i to da ima jednu jaku opoziciju, prije svega koja je zdrava - kazao je večeras predsjednik SDS-a Vukota Govedarica, navodeći da je opozicija nezdrava, pa ne može biti ni jaka ni snažna alternativa postojećoj vlasti.

Republika Srpska 15.11.2018 | 20:54
"Nisam za politiku varanja građana"
Komentarišući dešavanja u SDS, Govedarica je gostujući u Dnevniku 2 BN TV rekao da je za politiku dosljednosti, onu koja obezbjeđuje dostojanstvo, čist obraz.

"Nisam za politiku u kojoj će se građani varati, iznevjeriti svi oni koji su dali podršku SDS-u. Prema tome, kada sve pogledam ono što je bitno je da imamo ideološki profil, politički princip i karakter koji je ljudski", kazao je Govedarica, dodajući da je potrebna politička dosljednost.

Što se tiče sjednice Glavnog odbora SDS, koja će biti održana u subotu, Govedarica je rekao da očekuje da definišu na koji način i kojim putem treba da ide SDS.

"Ovdje je riječ o politici, nije bitno ko kako izgleda i ko kako zastupa interese u javnosti, u pitanju je politika stranke. Mi ćemo raspravljati o bitnom dokumentu to je politička platforma o postizbornom djelovanju. Hoćui da vidim da li ja imam podršku za politiku stranke koju sam vodio i prije izbora, koju sam proklamovao tokom izbora zajedno sa organima SDS i Glavnim odborom koji su učestvovali u izbornoj kampanji", kazao je on.

"Ja sam za politiku dosljednosti, onu politiku koja obezbjeđuje dostojanstvo, čist obraz, nisam za politiku u kojoj će se građani varati i iznevjeriti svi oni koji su dali podršku SDS-u. Prema tome, kada sve pogledam ono što je bitno je da imamo ideološki profil, politički princip i karakter koji je ljudski", kazao je Govedarca, dodajući :

- Nije bitno da li smo u vlasti da li smo opozicija to nedefinište da li ćemo podržati ono što je dobro za Srpsku ili ne. Uvijek ćemo podržati i raditi za RS, naravno ono što nije u interesu RS i nećemo prihvatiti, kao i do sada.

Osvrćući se na sastanak koji je odlazeći predsjednik RS i lider SNSD-a imao u Istočnoj Ilidži, Govedarica je rekao da je vrlo interesantna pojava Dodika u toj opštini.

"Dodik u ulozi predsjednika Republike Srpske već 12 godina nije bio u opštini Istočna Ilidža i vrlo je interesantno zašto se danas pojavio", kazao je Govedarica, navodeći da treba razgovaratii, jer lokalne zajednice moraju imati saradnju sa višim nivoima vlasti i to je interes građana.

"Imam osjećaj da je ovo jedna vrsta intrige koju je pokušao da izazove predsjednik SNSD-a imajući u vidu da je slične posjete pravio prethodnih dana i u Doboju. Naravno ne radi se o tome, radi se o intrigama da se unese dodatni nemir u javnosti, u članstuvu SDS", kazao je Govedarica, navodeći da je obaviješten da je tokom i poslije sastanka bilo riječi o određenim projektima koji su potrebni lokalnoj zajednici u kojoj je načelnik iz SDS-a Marinko Božović.

"Bilo je pokušaja priča i o političkim temama ali su te priče izbjegnute prije svega jer funkcioneri SDS-a nisu imali namjeru da o tome govore", rekao je Govedarica, navodeći da mu (Dodiku) je rečeno da o tim pitanjima postoje organi unutar stranke i da sa njim nemaju potrebe da razgovaraju o tome.

Što se tiče isključenja Borisa Jerinića iz SDS, Govedarica je rekao da Jerinić već duži vremenski period radi protiv interesa SDS-a.

"Ovde nije u pitanju mišljenje nego djelovanje, kako u proteklom periodu tako i juče. Jerinić je u prisustvu gradonačelnika Doboja Obrena Petrovića i visokog funkcionera SNSD-a Uroša Gostića otišao na konsultacije kod predsjednika SNSD Dodika. Za tako nešto nije imao ovlašćenja SDS, tako nešto nije poznato statutu niti propisima kako je SDS pozicionirana u smislu djelovanja, on je nanio ozbiljnu štetu svemu tome i ono što smo imali priliku da vidimo jeste obraćanje potparola SNSD koji je saopštio da je na tom sastanku dogovoreno da dva poslanika SDS u NS RS ubuduće svoj politički angažman i političko djelovanje ostvare u klubu SNSD", kazao je Govedarica.

Kazao je da je zbog toga danas uputio dopis poslanicima Mariću i Jošiću da se izjasne da li su ti navodi tačni imajući u vodu da sve to niko nije demantovao od njih i da pismeno odgovore kako će nastupati kao poslanici koje je izabrao narod, a izabrani su na osnovu političke platforme SDS.

"Očekujem odgovor od jednog i drugog u kom klubu će djelovati. Pri tome Jerinić je djelovanjem naprosto se izuzeo i sam sebi dao za pravo da radi što želi, to u SDS ne može, a to ne bi trebalo da bude ni u jednoj političkoj stranci pa sam isključio Jerinića. I ne samo njega, uradiću to u svakoj prilici kada je u pitanju bilo koji funkcioner koji na takav način remeti odnose u SDS i nepoštuje statut niti načela SDS", kazao je Govedarica u Dnevniku BN TV.



BN TV

Komentari / 137

Ostavite komentar
Name

Niko

15.11.2018 19:55

E svaka cast na izjavi bas je tako. Preletaci se prodali za saku proje.

ODGOVORITE
Name

Romanija

15.11.2018 20:13

Isključi Bjelicu, staru lopužu, sve je pokrao sto se moglo ukrasti na Sokocu.Isključi psa olinjalog živ bio 1000 godina.Pozlatile ti se ruke kojim ga isključiš.

Name

Vuk

15.11.2018 20:16

Vukota Zmaje

Name

Vlado

15.11.2018 20:16

Vukota istraži od koga je Geodetska uprava kupila objekte na Palama i Bijeljini. Pitaj Sonji i Mića oni sigurno znaju kada su kupljeni i po kojoj cijeni.

Name

Tim

15.11.2018 20:16

Svi smo mi Vukota!

Name

Iskljuci Cicka

15.11.2018 20:28

Iskljuci Bjelicu Vukota, ne trebaju nam Miloradove Jude kupljene za saku srebrenjaka!

Name

Gradiska RS

15.11.2018 21:19

Samo napred Vukata i bez pardona.Politika nije za smokljane.Ti predvodis zdravi dio SDS-a.Malo se Dodik preracunao.Mislili su on i Obren da ce preuzeti SDS vrlo brzo ali.im to i ne ide bas tako lako.Ako izgubis ti Vukota iz SDS ce otici sve mlado i pametno sto ima a ostace sljam poput Cicka,Obrena,Karadziceve i ostalih lezilebovica...

Name

Too

15.11.2018 21:36

Tako je Vulee. Sad narod vidi ko si ti. Narodni čovjek. Svaka ti čast. Nećemo izdati narod

Name

Nostradamus

15.11.2018 21:56

Podrska cistoj struji SDS naravno i Govedaricu mora biti jos ciscenja i to zeljeznom metlom.

Name

Sanja

16.11.2018 05:23

Gospodine Vukota, ocigledno da ovih dana svako u Republici Srpskoj mora da se bavi politikom i onaj ko se njom nikad nije bavio. Na putu smo velikog otreznjenja. Pokazali ste hrabrost, stav i istrajnost i gradjani ovo nece zaboraviti. Zelimo normalnu zemlju, normalne predstavnike kao sto ste vi koji ce nas na lijep nacin predstavljati. Ovi dani ce uci u istoriju kao momenat kada smo dotakli dno nemorala, a vi ste kod nas povratili povjerenje u politicare. Samo nastavite tako, imate punu podrsku svojih gradjana!

Name

Kowalski

16.11.2018 06:38

Нису проблем начелници, они и треба да се састају са Додиком. На састанку је био носилац СДС листе Дарко Бабаљ! У своје или у име листе?

Name

Hos

16.11.2018 07:17

Uz duzno postovanje gospodine Govedarica ali Srbi su uvijek bili skloni mitu i korupciji,tako da ce uvijek biti stranackih funkcionera koji ce za novac cast i ponos baciti u kantu za smece,nista nije bolje ni kod drugih balkanskih naroda.

Name

Srbin

16.11.2018 07:33

I on bi bio preletac ,ali ga nece Dodik ,pa sada svira u prazno

Name

Змај

16.11.2018 12:29

Вукота,свака ти златна.Уз тебе су сви змајеви са Романије.

Name

Mićo

16.11.2018 16:08

Nije bitan "roj", bitan je "soj"... Vukota, verovao si udbašima, prašinjarima i poltronima. Novi ljudi su SDS-u potrebni. Mislim oni koji nikad u bilo kojoj stranci nisu bili. Pravite SDS iz početka.

Name

Nikola

15.11.2018 19:57

Svaka čast Vukota.Sledeća noga Bjelici (gremlinu) i SDS ĆE TAD BITI NA PRAVOM PUTU

ODGOVORITE
Name

Milan

15.11.2018 20:13

Čovjek u zadnje vrijeme samo bruka SDS. Po njegovom stavu i na koljenima bi došao Dodiku na noge. Sonja je isto sa svojim ponašanjem slična Bjelici.

Name

prc

15.11.2018 21:59

Vukota kljusina...

Name

Ре prc

15.11.2018 23:16

Вукотина част, поштење и морал побијеђују. Напријед честити српски сине!

Name

Srbin

16.11.2018 09:32

Pjesnice, mani se kneza Lazara te izadji u javnost sa istinom. Smjenjujes , ok ali koga , one koji te ugrozavaju , one koji su te stvorili I koji jedino mogu da ojacaju SDS. Spominjes Josica i Marica blatis ih spremas jos jednu eliminaciju, a znas dobro i treba javnost da upoznas da su njih dvojica odbili da budu pod dodikovom kapom . Zasto ne smjeni Obrena kada je Doboj trebao uci u zajednicu turskih opstina. Dao si mu podrsku napao si Boracku Organizaciju u Doboju ti i ona sa podocnjacima. Ako si moralan kao sto se predstavljas napusti SDS. Doboj ili Bijeljina treba da daju predsjednika stranke.

Name

Re

16.11.2018 11:50

Bravo Vukota srpski rode.

Name

Micko

16.11.2018 12:37

Smijeni jos Bjelicu Vukota,pa mozes poceti sa ubrzanim gasenjem SDS.Po tebi svi su krivi osim tebe za poraz na izborima,kao da nisi ti vodio SDS i izbore.Doslo vrijeme da priznas poraz loseg vodjenja i jos losijih rezultata,pa ces morati ustupiti mjesto sposobnijim koji su ostvsrili bolje rezultate.A i neces moci sve otjerati jer ces iovako ostati sam.

Name

Radovan

15.11.2018 19:58

Bravo momčino.

ODGOVORITE
Name

Jovan Prijedor

16.11.2018 09:27

Svi smo mi Vukota!!!

Name

osa

16.11.2018 12:14

Ha ha , ja sam za DODIKA.

Name

4S

16.11.2018 17:23

Čega se pametan stidi budala se ponosi!

Name

Мики

15.11.2018 20:00

чисти багру има нас доста још увијек

ODGOVORITE
Name

Rs

15.11.2018 20:37

Ima nas 10,jesi li na to mislio...

Name

Anamarija

16.11.2018 00:56

Sad je "deset" upravo zbog Mica, Cicka i Obrena, ali cim odu oni narocito Cicko vratice se mnogi pa ce nas biti dovoljno da se i Mile zabrine!

Name

BL girl

16.11.2018 06:30

E pa nije..ima nas samo u Bl masa,samo cekamo da odu ovi ispodprosjecni likovi i likuse..zna Vukota da je osvojio ovaj grad.Svojim postenjem,pamecu,uljudnoscu.Dzaba Dodiku sve nikad gospodin od njega,jer cim zaskripi proviri seljace iz Lijevca kod kojeg je sve trgovina,jucer paprika danas ljudi.

Name

Za Rs

16.11.2018 08:58

Nije bitno da li je ostalo 10 ili 5 , ostali su pravi, kulturni i normalni ljudi, ljudi koji imaju svoje ja, ljudi čije duše se ne mogu kupiti niti su na prodaju kao kod Obrena i njemu sličnim. Živio ti Vukota 100 godina i svaka ti čast na tvom dostojanstvu. Sve bude i prođe, kako se kaže mogu kako hoće ali ne mogu dokle hoće. Samo bože daj zdravlja i sve se dočeka.

Name

srbine

15.11.2018 20:04

Velika podrška Vukoti samo smjenjuj republika srpska je uz tebe otjeraj ovu olos srpsku

ODGOVORITE
Name

miroslav doboj

15.11.2018 20:05

Bravo VUKOTA,,,samo ostro beskompromisno,,,hrabar si svaka ti cast ocisti to makar ostala nas dvojica,,,naci ce se i treci i cetvrti,,,bice nas stotine hiljada budi uvjeren,, odavno cekamo nekog postenog kao sto si ti,,,uz tebe je posteni dio sds Doboj,,,,

ODGOVORITE
Name

XL

16.11.2018 09:47

UZ VUKOTU SE SAV POŠTENI NAROD

Name

za Miroslava Doboj

16.11.2018 10:09

Svaka ti čast na komentaru, svaka ti je na mjestu. Kad izbaci iz SDS-a ove nečasne biće nas još više. Oni kakvi su i ne treba o njima ni razmišljati takvi nisu ni zašto uz VUKOTU su svi pošteni ljudi.

Name

Dok Holidej

15.11.2018 20:07

Svaka čast ljigavce poslati gdje im je mjesto.

ODGOVORITE
Name

Bravo nas predsjednice!

15.11.2018 20:08

Bravo!!!

ODGOVORITE
Name

Dragas

15.11.2018 20:09

Kako neko može biti za politiku doslednosti ako on sam nije dosledan?

ODGOVORITE
Name

Bravo

15.11.2018 20:09

Bravo Vukota narod Teslica je uz vas!

ODGOVORITE
Name

re

15.11.2018 22:07

Piši u svoje ime

Name

Planina

16.11.2018 06:43

Narod Teslica je na izborima pokazao uz koga je ...

Name

Bravo

16.11.2018 06:57

Dojdi prijatelju na Opstinski odbor pa se uvjeri. Znam da si nevjerni Toma

Name

Teslić

16.11.2018 07:02

Pišem jer ti i nisi iz Teslića.

Name

Teslić

16.11.2018 08:50

Teslić je uz Željku Cvijanović i SNSD !!!

Name

Za Teslić

16.11.2018 11:51

Ko ta bijaše, Pejova unuka, griješim li?

Name

osa

16.11.2018 12:15

Što niste bili uz njega na izborima, malo vas je.

Name

Nije valjda

15.11.2018 20:12

Moj Vukota SDS ima staza mogo više nego što si ti svestan i tako se u sds ne radi ti očito trebaš da se baviš sportom a ne politikom biće isključenja kazes znasli da će biti i smjena pa onda ces se probuditi

ODGOVORITE
Name

Re

15.11.2018 20:31

Gore neko napisa: Svi smo mi Vukota! Ako si pametan, shvatices!

Name

Re nije valjda

16.11.2018 05:21

Tako to i biva, sva cast za komentar.

Name

Re re

16.11.2018 07:49

Srecom vas je saka jada

Name

Rade Novi Grad

16.11.2018 08:38

Bice smjena naravno,ali Vule ostaje,Bjelica,Bundjo,sav sljam ne iskljuciti,nego istjerati.Bolje jedan pravi nego 1000 kilavi,idite pod Miline Skute.

Name

5

15.11.2018 20:13

Bravo presedniče BL je uz tebe iako su oteli izbore sav grad BL te dozivljava kao časnog domaćina i PRESEDNIKA RS..NEDAJ ČASTI PO CJENU SVEGA..TO BL MISLI vjeruj mi 90 posto..

ODGOVORITE
Name

Re

16.11.2018 07:51

Budalo

Name

Papak

17.11.2018 07:02

U BL je dobio glasove podrskom DAVORA i proglasen za presjednoka na trgu,tako da nema tolike podrske biraca a ni samog SDSa.Da se ponovi glasanje dozivio bi debakl u BL

Name

Bili...

15.11.2018 20:13

Zivio nam Vukota I SDS-a Pozdrav sa Kozare Ljute planine.

ODGOVORITE
Name

XL

15.11.2018 20:15

BRAVO VUKOTA BOG TE POMOGAO LJUDINO. PUNO USPJEHA I LIJEP POZDRAV

ODGOVORITE
Name

Sds

15.11.2018 20:15

Tako treba Vukota....samo napred imas veliku podrsku

ODGOVORITE
Name

Bijeljina

15.11.2018 20:21

Ajmooo Vukota, hocemo pravo na zivot i rad, hocemo postenje, uz tebe smo

ODGOVORITE
Name

Stanari

15.11.2018 20:40

BRAVO Vukota rijesi se izdajnika koji samo gledaju svoj interes.Ako su za crvenu sektu niko im ne brani neka idu ,jedno pricaju a drugo rade.Ljudi su bez obraza i morala ,vecina naroda za kamion pijeska daje glas za lopove i izdajnike.

Name

Bukačević

15.11.2018 20:22

Postovao sam te Vukota...Postovao sam te...A postovao sam te kao malo koga. Za tebe sam bio spreman glavu svoju u vatru da stavim. Tako je to bilo Vukota sve dok nisi udario na Obrena, Cicka i Borisa. Kada si na njih udario, a usput zaboravio i na Srbe i na SDS i da je jedinstvo naroda i stranke iznad svega, tada sam rekao da necu nista lose o tebi reci radi svega sto si do sada ucinio, al da ces za mene ostati neko ko je okrenuo ledja narodnom jedinstvu. I to u momentu kada je sve srpsko trebalo da slozno stane iza izabranih predstavnika. Al ne haju RS i SDS ni za kog! Ne haju i idu naprijed!

ODGOVORITE
Name

Đole

15.11.2018 21:27

Malo ga i ti pretjera brate.žališ ove ljigavce što iznevjeriše poštene glasače.kakvo jedinstvo a lopuže samoincijativno pregovaraju sa režimom.nije ratno stanje da treba s burlom u koaliciju,pitanje je egzistencije naroda a ne očuvanja naše Republike Srpske.Ona je neupitna u svakom slučaju.Sigurna u svakom smislu.samo stranačka disciplina i jedinstven stav uz kompromis u SDS-u.

Name

Re

15.11.2018 21:27

Halooo, nije ovo ni '42 ni '92. Ovo je 21 vijek.

Name

Zv

15.11.2018 22:06

Hahaha, dal si ti normalan. Pa znas li ti sta je opozicija. Po tebi su normalni ovi sto godinama pljuju vlast, obecavaju narodu promjene a onda dan nakon izbora, koji su u najmanju ruku sumnjivu i nisu odraz volje vecine naroda, trce u zagrljaj onima koje su kritikovali i kojima su obecavali robiju. Pa stvarno si puko!

Name

За Букачевића

15.11.2018 22:59

Зар ти ниси примијетио, да јединства нема годинама? Зар ниси до сада уочио, да је Додик подијелио народ. Он би, да мири народ. Ако га волиш, воли га и даље. Вукота је доследан. Само он је могао да помири народ. Али, Додик то не може никада. Сад се сјетио, да уништавајући СДС и ДНС изиграва миротворца. Злотвор.

Name

Nikola

16.11.2018 00:18

Hahaha.Ovo se cicko podpiso ko BUKAČEVIĆ.Mislim neko ga podpiso pošto je gospodin magaciner nepismen.

Name

Anamarija

16.11.2018 00:59

Pitaj srbe zaposlene u Ministarstvu odbrane kakav je srbin taj tvoj Jerinic?! Kad saznas onda se javi, a do tada ne lupaj gluposti!

Name

TORRO

16.11.2018 06:12

AMA LJUDI DOĐITE SEBI - IZBACUJU SE DUGOGODIŠNJI LOPOVI, PROTUVE, KRIMINALCI KOJI SU KORISTEĆI STRANAČKE FUNKCIJE OBOGATILI DO NEBA !!! UPRAVO TAKVI SU BILI POGODNI ONOM LAKTAŠENKU DA UPRAVLJA SA NJIMA KAO DRONOVIMA... PA U SPEC. TUŽILAŠTVU SVAKI OD NJIH IMA DOSIJE OD 400 KG DOKAZA ZA 200 GODINA ROBIJE !!!

Name

@Bukačević

16.11.2018 06:17

A kakva to OPASNOST prijeti srpskom narodu u RS pa da je potrebno JEDINSTVO (iz interesa)??? Što neko napisao Dodik i Obren godinama zavađaju srpski narod a sad bi da oni stvaraju kao neko jedinstvo kad im počelo goriti pod nogama i kad se počela fotelja izmicati.... Dodik PIŠA po narodu godinama a Obren nas je učlanio u savez opština TURSKOG svijeta (ne tako davno!)... I sad se pojavi neki BOT ili isprani stranački tupeglavac da priča o JEDINSTVU....a narod u kolonama napušta RS! P.S. Ovo piše neko ko nije bio nikada u stranci i koji planira da napusti ovu vukojebinu kao i sav normalan svijet!

Name

Re za Bukacevica

16.11.2018 06:34

Bravo za komentar.Dodik podijelio,sad kao okuplja...taj covjek je spreman na svaku laz i podlost.Jedino nije shvatio da ljudi nisu glupi,bez obzira na obrazovanje.

Name

Anamarija

16.11.2018 07:09

Dobar je Srbin Jerinic,za razliku od svih na vlasti BiH najbolji

Name

Obrene srbine...

16.11.2018 07:53

Obren je tvrdio ovo prije 3 godine....vremena se mijenjaju izgleda ali ćud nikako: https://youtu.be/wm9ZvizchCw

Name

Re

16.11.2018 07:55

Pa on je placenike za to pitaj Mektica neko mora rasturit SDS

Name

Re

16.11.2018 07:57

Zivio Milorad podera vas mile

Name

Bravo Vukota

15.11.2018 20:25

Sumnjao sam u tebe cijelo vrijeme, a sada vidim da imas petlje. Samo tako ocisti stranku od bijednika, stranka ce samo rasti!

ODGOVORITE
Name

Za Bravo

16.11.2018 07:28

Nikad nisam sumnjala u Vukotu, jer je svaka njegova riječ na mjestu, protivnike kritikuje, ali ne vrijeđa, dosljedan je kao čovjek, kulturan kao sagovornik. Za razliku od ovih papaka, kiji su baš "pljuvali", pa se sad pokloniše i sve oblizaše. Sve ove i stare i mlađe mrcine isključiti da ne pogane stranku, krenuti naprijed punim jedrima, oslibođen balasta izdaje. Najveći problem SDS-a u posleratnom periodu je hinjsko djelovanje funkcionera stranke, "bucajući i napadajući" je iznutra, radeći protiv osnovnih principa, djelujući regresivno prema vjerujućem narodu. Odstraniti ih što prije, sami su se prozvali, upirući prstom u Vukotu za neuspjeh u svojim opštinama, gdje su oni dobili minorne glasove-ni članstvo im nije glasalo za njih. Vukota ne smije podnijeti ostavku, jer ih je baš nadmoćno pobijedio.

Name

Stevo

15.11.2018 20:26

Bravo , Vukota ! Svi pošteni članovi i simpatizeri SDS su uz tebe !

ODGOVORITE
Name

Gacani

15.11.2018 20:46

Zovi vule ako bude trebalo, nedaj bagri da ponizava SDS.... ODAVNO JE TREBALO OTJERATI OVU OLOS NA CELI SA CICKOM, OBRENO, MICOM I OSTALIM KRIMINALCIMA

ODGOVORITE
Name

Jovic R

15.11.2018 20:51

Vukota Ugljevik je uz tebe

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

15.11.2018 22:32

Možda je Ugljevik ali Vaslija Perić sigurno nije. Ako ne vjeruješ pitaj ga.

Name

Miivoje Prdić

16.11.2018 07:49

mozda nije Vasilije ali svi ostali jesu

Name

Oo sds Doboj.

15.11.2018 20:58

Bravo predsjednice. O Josicu ne bih da trosim rijeci taj covjek morao bi da postane prvesntveno akademski gradjanin ove drzave.Jer takve kao on sto su ,, zavrsili,, tj.kupili privatne fakultete,a skolovan kadar ceka na birou.Gospodine predsjednice preispitaj dobro i kadar koji ostane jesu li za sds ili ne,ne moze nepismen covjek da vodi stranku.Sto se tice Doboja iskljuciti pod hitno Ognjena Mitrovica, dr Predraga Lazica,Dr.Nikolu Gavrica koji citav svoj mandat sjedi rijeci jedne nije progovorio protiv rezima.Zatim Direktora doma zrdavlja Slavka Kovacevica koji gleda samo licne interese,zatim Mirka Okolica koji je i doveo Josica u stranku kao nesudjenog zeta.Zatim svu blizu rodbinu Nebojse Marica koji su vecinom zaposleni u opstini Doboj. Zatim sve poslanike koji su trenutno u skupstini grada, a digli su ruku za Obrena.ima ih odredjen broj koje treba ocistiti i u selima koji veliki broj glasova izvuku.Medjutim sta je poenta Obren je iznevjerio oko 10.000 glasova koji mu donose muslimani iz sela Kotorsko,Grapska,Civcije,Svetlica i Dobojska carsija tako da mozemo racunati da sds moze da racuna na nekih 5000 glasova sledecih izbora u Doboju.Jer ce muslimani glasati za druge njima blize partije.

ODGOVORITE
Name

Re

15.11.2018 21:27

Lutko lijepa... eto koliko ti znas.. prvo nije OO, nego GO. Doboj ima status Grada prema tome je Gradski odbor. Pretpostavljam da si ti veliki akademski gradjanin O Doboj, pardon Grada Doboj pa ti to daje za pravo da iznosis svakakve neistinite price o ljudima. Da li je Josic akademski gradjanin ili nije, najmanje je vazno. Josic je jedna ljudska velicina koju ne mogu mali mozgovi poput tvoga da shvate i prihvate jer zaboga.. Ako u nekome vidis nesto lose, treba da se zapitas zasto je to tako.. Covjek okom vidi ono sto mu je u dusi. A ti i dalje nastavi da pricas neistine i da pokusavas da ponizis nekoga.. Josic je bio i ostao covjek, momak iz naroda i gledao na sve ljude bez dijeljenja na akademske i one koji to nisu.. Vidis, u tome je njegova velicina! Veliki pozdrav od GO SDS Doboj

Name

SDS DOBOJ

15.11.2018 22:39

JOSIC MARIC JERINIC MITOROVICI CAĐO KOVAC STARCEVIC I OSTALA MNOGOBOROJNA GOVNA TREBA ISTJERATI IZ DOBOJA.... JA SAM RODJEN J DOBOJU I ZIVIM TU 45 GODINA I NISTA DOBRO NISU URADILI ZA GRQD AMA BAS NISTA.... POGLEDAJTE IZLETISTE PRESLICU? PUNO LUTALICA KLUPE POLOMLJENE... POGLEDAJTE SETALISTA.... PA NEMA IH POGLEDAJTE OMLADINU...PA NEMA IH... POGLEDAJTE FABRIKE....PA NEMA IH ODLAZI OBRENE I POVEDI SVU BAGRU IZ GO SDS DODBOJ ZA SOBOM... NAJGORI SU MLADI SDS... POSTALI KAO NEKI SEKTASI UBILI BI NEKOG ZA 20KM SAMO DA LIZU DUPE OBRENU... NEMOJTE ZABORAVI I PULENA DANIJELA SAVICA A TOPLANA????? PAOTKUD OVOLIKI RACUNI LJUDI.... 2.61KM PLUS DISTRIBUCIJA OKO 30KM PO STANU EEEEEEEEEE FUJJJJJ SMJENJUJ SVE VUKOTA

Name

@Re

16.11.2018 06:24

Jošić je VELIČINA u mjestima kao što su Majevac, Podnovlje, Ritešić... i to je njegov plafon! Slažem se da je on čovjek iz NARODA....obilazi narod po selima i kupuje glasove i laže ih a evo sada smo to vidjeli iz prve ruke! Po tebi to što je neko iz "naroda" i što je slatkorječiv a pri tom dupelizac Obrenu i ekipi....to ga svrstava u red "veličina". Evo pitam te ja ovdje na navedeš tri stvari koje je Jošić uradio za grad Doboj? Konkretne tri stvari? Osim što se vozi u službenom autu i što troši budžetske pare?! I ako neko zna koji fakultet i kada (tačan period) je gospodin Jošić završio, s obzirom da se to krije (svi su ekonomisti i pravnici, ali neki ne piše gdje i kada je završio fakultet). Unaprijed hvala na odgovoru!

Name

Sds zauvijek

16.11.2018 07:06

Kada se i Jošić i ostali kandiduju kao nezavisni kandidati a ne kao kandidati SDSe onda ćemo vidjeti njihov kredibilitet u narodu.

Name

Re

16.11.2018 08:19

Zaista ne vrijedi pricati sa vama.. jedino sto znate jeste pljuvati nekoga. Zakljucujes na prvu sve, vjerovatno ti je i zivot na prvu. Tuga brate moj. Veliki pozdrav

Name

Colder

15.11.2018 20:59

Тако је Вукота, само си требао доста раније поспремити странку, а не сада, али млад си, на грешкама се учи, промовиши нове младе људе, стручне, из области правних наука, економских, политичких..., па заједно 2020. са ПДП-ом у нове побједе, остварен добар успјех на локалном нивоу ће гарантовати још бољи на државном и републичком. Станивуковића за неку јачу позицију кандидујте, људи га поштују. Кампања за 2022. треба већ полако да почиње, дјела, а не празне приче! ВРЕМЕНА ЗА СРПСКУ ЈЕ СВЕ МАЊЕ!

ODGOVORITE
Name

Bravoooooooo

15.11.2018 21:04

Tako je netrebaju SDS ,Brankovići.....

ODGOVORITE
Name

Podrska Vukoti

15.11.2018 21:15

Izdrzi Vukota! Ne daj ostavku pa da uniste SDS. Necemo sa SNSDom. Stranku ne cine funkcioneri nego svi clanovi i glasaci a oni su prevareni od pohlepnih pojedinaca.

ODGOVORITE
Name

Baba

15.11.2018 21:32

Pocisti Dodik sve lopove u SDSu, prevede ih sve u SNSD, tamo im je mjesto, hvala gosp.Dodik, ucinio si uslugu Vukoti i SDSu

ODGOVORITE
Name

SDS u BN

15.11.2018 21:35

Micin SDS u BN dobio 12000 glasova a sam Vukota dobio 28000, a Mico trazi da Vukota da ostavku, i ti si Mico matematicar, idi Mico lezi spavaj

ODGOVORITE
Name

Odgovor:

15.11.2018 22:39

Navedeno uspoređivanje nije moguce, jer: 1. Za predsjednika RS su bila generalno gledajući samo dva konkretna kandidata, Željka Cvijanović i Vukota Govedarica. Na osnovu toga većina glasova se djelila između ta dva kandidata. 2. Za odbornička mjesta u NSRS i Parlamentu BiH je bilo dosta više izbora, od jačih stranaka izdvaja se SDS, SNSD, DNS, PDP, SP, zatim NDP, US itd. Stoga su se i glasovi djelili na više djelova. Lijep pozdrav. Objektivno samo.

Name

Darko

15.11.2018 23:05

A SDS u Banja Luci dobio 10500 glasova? Sta cemo sad? E jesi tup . Pozdravi nesposobnog kajkuta.

Name

Moj brale

16.11.2018 05:23

Dzaba mu toliki glasovi kada je izgubio.

Name

Banja Luka 1971

16.11.2018 07:09

Banja Luka u kojoj ima samo 10000 službenika i plus članovi njihove familije i Vukota pobijedio.

Name

Zzzzz

15.11.2018 21:49

Sto je vise kleveta I lazi tito uh vukota je miliji I drazi.

ODGOVORITE
Name

boba

15.11.2018 21:53

Tako je Vule uz tebe smo,obraz se ne kupuje niti prodaje.

ODGOVORITE
Name

Andela

15.11.2018 22:33

Svaka cast hrabri ,posteni i lijepi covjece !!!Neko rece ,"svi smo mi Vukota " !Vracas mi vjeru u bolje sutra .Samo napred .280000 hiljada ljudi je iza tebe !

Name

anđela - odgovor

16.11.2018 07:06

Od tih 280.000 bar pola je za njega glasalo samo da glas ne ide Željki. Čak i više od pola. SDS-ovih pristalica ima nešto preko 100.000. Sa ovim previranjima u stranci pašće i ispod 100.000. Govedarica je sasvim ok lik ali fali mu političkog iskustva i mudrosti.

Name

ZV

15.11.2018 22:11

Svaka cast Vukota! Nije mi samo jasno o kakvom jedinstvu se ovde govori danima. Pa ako je Dodik htio jedinstvo sa ovim papcima iz opozicije, i onima koji su ostali dosledni i posteni, sto se ne ujedinise prije izbora? Pa fino da se rasporede po listama i funkcijama i vlast i opozicija. U tom slucaju izbori nam i nisu trebali, msm koga bi uopste birali ako su svi udruzeni i jedinstveni, ali ajde. Ovako samo prosipaju suplju i narod vuku za nos!

ODGOVORITE
Name

zux

15.11.2018 22:20

Politika i postenje ne idu u istoj recenici i odmah si slagao narod koji nije ovca...cilj opzicije je da napravi razliku i da narod prestane razmisljati da su svi isti...ja to ne osjetih kod vas Vukota, sem ispraznih rijeci...jedino Stanivukovic pravi neku razliku, ali je usamljen...

ODGOVORITE
Name

SDS DOBOJ

15.11.2018 22:29

Ko je organizovao ubistvo Branislava Garica? Vukota gdje ste bili sve ove silne godine od 2009 pa na ovamo? Zasto niste protestovali kad je ubijen Garic nego ste svi odreda funkcioneri SDSa okretali glavu i govorili "bas me briga nisam ja "?????!!!!!! Pa.su bu bili izbori i ona izdaja sa Tadicem i onaj tv duel sramni....pa koalicija 2010 godine zajedno sa snsd na nivou BiH...pa silni papci...Za Obrena,Jerinica,Vasica,Micica,Bjelicu ste znali 4 mjeseca prije izbora ali niste imali petlje da im se suprostavite nego sad se glupirate... DA LI IMATE PLAN B I PLAN C ZA DOBOJ I RS?????????????????????

ODGOVORITE
Name

@SDS DOBOJ

16.11.2018 07:45

To se pita većina građana Doboja!?!? Imate li PLAN za Doboj nakon Obrenovog odlaska ili ćete prepustiti DOBOJ Obrenovim i Dodikovim poltronima da raskuće i ovo malo što je ostalo. Vidjeli ste kako se smije Obren neki dan ko pi**a i kaže mogu oni da rade šta hoće mi ćemo izaći sa zajedničkim kandidatom?!?! https://youtu.be/7wf6MwffqKw?t=116

Name

Sinergija

15.11.2018 22:37

Takodje za dobtobit SDS-a, iskljuciti Micu Micica i njegove satelite (Tomica, Mijo...), koji su svojim postupcima otjerali mnoge ljude iz gradskog odbora SDS-a Bijeljina.

ODGOVORITE
Name

Gale

15.11.2018 22:49

Vukota,šukalo tandem. Borenovic,latinovic,šeatovic iz topole,stanivukovic,blagic,medo lazic,sandic, Mirna, djordjic,latinovic gradiska, klincov,sasa graorac, cekrlija, zatim ona ekonomistica iz pdp...ima ih jos .ali to su ljudi koji treba da donesu nesto novo i ne boje se nikoga.

ODGOVORITE
Name

КСС

16.11.2018 05:27

Поштовани председниче уз вас смо,бака и унука обе СДСовке.

Name

Re Gale

16.11.2018 06:38

Tako je..sva nabrojana imena i jos neki.Malo li je!!Dosta vise koncepta neprikosnovenog vodje,treba nam tim,treba nam ekipa..svaki od pibrojanih moze biti sef ekipe.Dodik je pretvorio RS u svoje dvoriste seosko.

Name

Ako

15.11.2018 23:23

Дријешимо губу из торине! Његош

ODGOVORITE
Name

BOBA

15.11.2018 23:27

VUKOTA PROČISTI STRANKU OD MEŠETARA .OSTAVI ISKRENE I POŠTENE LJUDE . ONI SU POKAZALI SVOJA LICA.ZA NJIH SU LJUDI IGRAČKE A NE ŽIVA BIĆA KOJIMA SE IGRAJU DVADESET GODINA.ONI NE ZNAJU ŠTA ZNAČI BITI ČOVIJEK I RADITI ZA INTERESE SVOGA NARODA KOJI JE GLASAO ZA NJIH SRETNO.

ODGOVORITE
Name

Напријед

15.11.2018 23:58

Обрен Петровић, Цицко Бјелица, Мићо Мићић, Драган Чавић, Проклета Јерина и ...нису људи, нека се сјете шта су све причали а Богами и радили. "Човјек се веже за ријеч, а во за рогове."

ODGOVORITE
Name

Само квалитет

16.11.2018 00:11

Сва олош поља. Због таквих је СДС својевремено и изгубио власт.

ODGOVORITE
Name

Bijeljina

16.11.2018 02:20

Mici je Dodikov covjek vec dugo vremena a za ove izbore je maltene ne i pokazao.

ODGOVORITE
Name

Mirko

16.11.2018 04:38

Vukota kako je krenulo 2030 sam sebe ces da isključis iz stranke....živio SDS , pravi SDS koga vise nažalost nema

ODGOVORITE
Name

Neminovnost

16.11.2018 07:00

Ako pod pravi SDS misliš na istorijski SDS on je jedna lopovska stranka sa samo jednim trenutkom kada su učinili pravu stvar, ujedinili srpski narod u Bosni i moralno ga spremili za nametnuti rat. Govedarica upravo stvara novi, pošteni i državotvorni SDS. Nadam se da će u tome uspjeti. A na to naivno izvrtanje istine da su bitniji nekoliko matorih drtina pred penziju od 280.000 glasača koji su jasno iznijeli svoj stav prema Govedarici kao antipodu Dodiku, ne treba trošiti riječi. Kvantitet rađa kvalitet. Na mladima svjet ostaje. Sve traje malo duže nego što bismo voljeli, barem ova poštena polovina nacije, ali se ipak ide u pravom smijeru i pobjeda pravih snaga je neminovna. Kad-tad.

Name

Ludi Milojko

16.11.2018 05:42

Tako je Vukota, bori se dok i posljednjeg člana istjeraš iz stranke.

ODGOVORITE
Name

ББР

16.11.2018 05:43

Разговарали о пројектима у Источној Илиџи а резултат разговора биће да се Бабаљ придружује у клубу посланика двојици Добојлија.

ODGOVORITE
Name

T9

16.11.2018 05:49

Covjek nikada nije radio, jedino radno mjesto vodjenje kulturnog društva u Gackom a hteo bih da mu drugo radno mjesto bude predsednik države . KATASTROFA

ODGOVORITE
Name

re t9

16.11.2018 07:18

Šta hoćeš da kažeš.Vukota je 12 godina u skupštini i da je htio muljati mogao je na hiljadu načina.Ali je #ovjek jednostavno pošten i čist kao suza.Pa njemu je i žena bila nezaposlena 10 godina.Može se polemisati o političkoj sposobnosti ali o poštenju njega i njegove porodice nemože.

Name

Tanja

18.11.2018 15:15

Amin. Da je on bar samo neiskusan. Ni dovoljno pametan ni sposoban nije. Samo naivni vjeruju da je on pošten. Kako se razračunava sa neistomišljenicima pod krinkom čišćenja stranke pokazuje koliko je bahat. Prije izbora su mu isti ljudi trebali kako bi postao predsjednik Republike. Sada mu isti smetaju da ostane predsjednik stranke. Pusti lični interesi i motivi. Sve ostalo je bacanje prašine u oči. Prosto nam čovijek vrijeđa inteligenciju.

Name

Trebinje

16.11.2018 06:40

Vukota tako je nije bitno koliko nas je vec kakvi smo...izdrzat cemo mi i ove udare stare udbe

ODGOVORITE
Name

BL

16.11.2018 06:49

Postoji li SDS u Banja Luci? Je li se oglasio povodom ovih dešavanja u stranci?

ODGOVORITE
Name

marko

16.11.2018 06:55

Babalju pobogu, jeli trebas da ides za Cickom...

ODGOVORITE
Name

Nenad

16.11.2018 07:03

Podrška svima koji su ostali uz SDS, a oni koji su okrenuli ledja i uvukli se Stevandicu i Dodiku u analni otvor, neka znaju da narod ostaje uz svoj SDS. Mi nismo glasali da ovi papci prelaze u SNSD. Vukota riješite se svih onih koji su nas iznevjerili i prešli u druge stranke. SDS ce opstati uprkos svim ovim neljudi koji su nas izdali.

ODGOVORITE
Name

Đorđe

16.11.2018 07:07

Pozdrav za Vukotu, čišćenje SDS-a temeljno i do kraja. SDS je zapušten kao "Augijeve štale", Dodik pomaže u tome. No međutim kada primate u stranku, naročito u vrh, provjerite biografije i nemojte primati svaku vranu. Recimo Kostadin Vasić: samo pogledate biografiju, kojom se hvali: https://istinomjer.ba/akteri/vasic-kostadin/ . Fakultet je trebao završiti, ako pogledate rođenje bar15 godina prije, redovno. Sa time je bio upoznat vrh SDS-a, ali su se oglušili i sad problemi. PDP se nešto ranije očistio, kada je otišao onaj Talić, ali znam ljude u glavu, imaju i oni šljama. Mada tamo "Mali (Veliki) Stanivuković" radi nešto slično Mahatmi Gandhi, oslobađa narod od okupacije ličnom žrtvom i prekriva šljam. Tako se radi u opoziciji, a ne kao do sada kritika, bez konkretno rešanja. Ovo nije loše i opozicija nema protiv sebe neku snagu. Ima jednog lika zvanog Dodik i uplašene i potkupljene glasače i čim on padne ostaje NIŠTA. Uplašene i potkupljene glasače vi plašite, ako dođemo očistiti ćemo sve "Dodikove repove". Oni se uhljebili preko veze u institucije i glasaju "po difoltu" za njih. Treba im reći da neće otići tek tako s posla i da će im djeca dobiti posao, ali konkretno, iskreno i kako. Da svi imaju nadu, pozdrav za sve glasače i Vukotu, ali prihvataj i traži svjete pametnih i mudrih ljudi...

ODGOVORITE
Name

Посматрач

16.11.2018 07:19

Вукота плива а многи у његовој борби да остане на челу и избјегне одговорност за крах виде своју шансу. Какви ли ће сада ликови да испливају? Као у доба УДБЕ. Само упери прст у онога који ти смета.

ODGOVORITE
Name

Hercegovina

16.11.2018 07:31

Vukota svaka cast

ODGOVORITE
Name

Ozren

16.11.2018 07:42

Veliko HVALA Miloradu Dodiku što je otkrio svoju saradničku mrežu u SDS a i u ostatku tzv.opozicije.Samo još da nam saopšti od kada obren,mićo,cicko i sonja rade za njega.Deratizaciju koju je dodik izvršio Govedarica nikad ne bi uspio.

ODGOVORITE
Name

Mi smo

16.11.2018 07:55

Zemljace pa ti trbas da rastjeras 80% tijela sranke da bi je ocistio.ovi baksuzi i sami odose dzaba ih iskljucujes.cast pojedincima ali ovoliko olosa na jednom mjestu niko nije vidio.mislim na sve partije bez razlike!

ODGOVORITE
Name

Milan

16.11.2018 08:03

Isključi Cicka podhitnooooo. Ogromnu ćeš podršku dobiti sa Romanije

ODGOVORITE
Name

DOBOJ

16.11.2018 08:11

BRAVO VULE SAMO UDRI !!!!

ODGOVORITE
Name

ekrem

16.11.2018 08:15

dečko to o čemu ti pričaš (poštenje , čist obraz , dostojanstvo ) je za neka prošla vremena . sad je nastupilo vrijeme vladavine novca . svijetom vladaju upravo takvi ( Morganovi , Rokfelerovi , Rošildovi i td ...) poštenje je odavno napustilo i ovaj prostor na kom mi živimo . politika nije guranje glavom u zid dokaz su upravo završeni izbori . kad tako čistiš stranku ne pitajući nikog ništa mogu samo da mislim šta bi radio kao predsjednik države . nemaju svi IQ 3 - 4 kao većina na portalu zajedno sa administratorima BN koji ni jedan komentar u kom nema psovki , pljuvanja , blaćenja neće da objave ,P.S. niko od *režimskih *novina kako ih nazivate nema administratore a vi se ubište pričom o slobodi govora i štampe .

ODGOVORITE
Name

Vukota

16.11.2018 08:39

Vukota znam procjeniti ljude.Svaka cast za sve do sad. Bice jos izbora ljudino!

ODGOVORITE
Name

SDS Doboj

16.11.2018 09:11

Jošicu i Mariću nezaboravite da ste glasove dobili od simpatizera SDS-a,a ne od SNSD-a pa se tako i ponašajte i nemojte biti izdajnici.

ODGOVORITE
Name

Rok

16.11.2018 09:49

ti si svoje osvirao Govedarice.

ODGOVORITE
Name

4S

16.11.2018 17:20

Vuk dlaku mijenja al karakter nikad,ne daj se Vučino, istraj u borbi protiv papkara i ostale stoke sitnog zuba i nagrada će doći.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

18.11.2018 11:03

Svaka cast na dosljednosti, a sljam se sam pocistio i otisao kod Dode

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

18.11.2018 11:04

Svaka cast na dosljednosti, a sljam se sam pocistio i otisao kod Dode

ODGOVORITE