Španci popustili, ali Indija ne da Kosovu da nastupi!

Za razliku od Španije koja je dozvolila kosovskim sportistima da koriste svoje simbole, Indija je odbila da im omogući nastup na svojoj teritoriji.

Ostali sportovi 16.11.2018 | 18:30
Španci popustili, ali Indija ne da Kosovu da nastupi!
Kako je potvrđeno za B92 iz Bokserskog saveza Srbije, Indija nije odobrila vize ženskoj bokserskoj reprezentaciji takozvanog Kosova za nastup na Svetskom seniorskom prvenstvu za žene.

Indija je jedna od svetskih sila uz Rusiju, Kinu i Brazil koje nisu priznale nezavisnost Kosova, kao ni Španija, ali su na Pirinejima odlučili da prihvate zahtev Međunarodnog olimpijskog komiteta i dozvole im nastupe i upotrebu siimbola na njenoj teritoriji.

Srbiju će na Svetskom seniorskom prvenstvu predstavljati Bina Radovanović, u kategoriji do 51 kilograma.

Izvor: B92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Srbin

16.11.2018 18:10

Kosovo nokautirano pre meča!

ODGOVORITE
Name

Sprdnja

16.11.2018 19:41

Španija nije prijatelj Srbima ali to pametni političari ne znaju,na čelu Nato pakta je bio španac koji je dva puta bombardovao Srbe a kada se pogleda i hrvatska onda tri puta.Da njima nema catalonije priznali bi davno kosovo ali uskoroće ga definitivno jer Srbija nikome ne uzvraća,dok Srbija nije poslala pismo Eu na zahtjen Španije kako može Kosovo proglasiti ne zavisnost a catalonija ne ovo im je odgovor,bravo za Vučića i sve političate od 1999. na ovamo.!

ODGOVORITE