Korina Šumaher: Mihael je borac i neće odustati!

Nemački muzičar, Saša Heršenbah, objavio poruku koju je primio od supruge sedmostrukog šampiona Formule 1.

Ostali sportovi 15.11.2018 | 21:30
Korina Šumaher: Mihael je borac i neće odustati!
U kakvom je stanju Mihael Šumaher, bivši svetski šampion Formule 1, posle nesreće u decembru 2013. znaju samo članovi njegove porodice.

Gotovo pet godina kasnije javnost i dalje nema pravu informaciju o tome da li bivši nemački as živi "kao biljka", kako su preneli pojedini mediji, da li može da govori, samostalno se kreće…

Porodica Šumaher insistirala je na privatnosti od trenutka kada je Mihael nastradao u francuskim Alpima, i uprkos brojnim pokušajima paparaca da dopru do sedmostrukog šampiona Formule 1, uspela je u tome.

Uprkos vremenu koje prolazi, fanovi i svetska javnost i dalje sa nestrpljenjem očekuju svaku novu informaciju "na kašičicu".

Poslednja stiže od nemačkog muzičara Saše Heršenbaha, koji je dobio poruku od Korine, supruge Mihaela Šumahera.

Heršenbah je godinu nakon Mihaelove nesreće napisao pesmu "Born to Fight", posvećenu asu Formule 1, i kopiju je poslao Korini, a ona mu je poslala privatnu poruku zahvalnosti.

"Korina mi je poslala pismo, koje je lično napisala i potpisala. Nisam očekivao da ću dobiti bilo kakav odgovor nakon što sam im poslao kopiju pesmu, specijalno pisane za Mihaela", rekao je Heršenbah, ne precizirajući tačno kada se to dogodilo.

On je to otkrio prošle nedelje u razgovoru za magazin "Bunte" i detaljno objavio šta mu je Korina napisala u pismu u kojem je spomenula i Mihaela.

"Želim iskreno da vam se zahvalim na poruci i lepom poklonu koji će nam pomoći u ovom teškom vremenu. Uvek je dobro primiti toliko lepih želja i dobronamernih reči, što je velika podrška našoj porodici. Svi znamo da je Mihael borac i neće odustati", poručila je Korina Šumaher u pismu upućenom nemačkom muzičaru.

Mihael Šumaher nakon izlaska iz bolnice posle nesreće na skijanju i teških povreda mozga, zbog čega je šest meseci proveo u komi, nalazi se sa porodicom u privatnoj vili na Ženevskom jezeru.

Mediji spekulišu da o njemu svakodnevno brine medicinski tim koji broji 15 lekara i sestara.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar